Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elemental Parkour - Podejmij wyzwanie!

Creative Wodzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elemental Parkour

Chciałbym Wam przedstawić pierwszą mapę na moim kanale, a konkretnej " Elemental Parkour " !

Mapa podzielona jest na 4 sektory:
Wodę, Ogień, Las oraz Słońce
Gracz ma za zadanie dotrzeć do końca mapy, tak jak w każdej mapie parkour i podzielić się swoim wynikiem na większym forum. Mapa posiada 3 poziomy trudności (Łatwy, Średni, Trudny) oraz system specjalnych bloków, który jest pokazany na załączonym filmie. 

Bloki Specjalne:
Pomarańcz - Jump Boost
Szary - Blindness
Ciemny Brąz - Slowness
Zieleń - Speed
Zachęcam do subskrybowania i częstego zaglądania na mój kanał po więcej map i nie tylko :)

!! Link do pobrania mapy znajdziesz w opisie powyższego filmu !!

Mapa na wersje 1.7, na wersji 1.8 mogą wystąpić komplikacje związane z nieprawidłowościami w commandblockach.
Jeżeli film osiągnie 100 Like pod filmem na Youtube możecie spodziewać się "Elemental Parkour 2"!!

Opublikowano

Bardzo mi się podoba sam pomysł na mapkę, intro, czy to intro to nie wiem ale początek oryginalny :D \

Mapka jak najbardziej grywalna tylko jaki to poziom trudności   :D

Pobiorę i sprawdzę.\

\

P.S\

nie zapomnij o skanach :)

To, że dodajesz link na yt nie zwalnia Cię z dodawania skanów, skoro to twojego autorstwa :)\

2utq9g5.png b6u4qg.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Interesujący pomysł z tymi kolorowymi blokami. Niestety, prezentacja moim zdaniem wyszła ci dość średnio.

3 tygodnie minęły, a ty nadal nie załączyłeś skanu  :ninja:

Opublikowano

Muzyka w tle irytuje. Myślę, że powinieneś dobrać coś bardziej neutralnego, nie rzucającego się... w uszy.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Wygląda - owszem, jednak nadal twierdzę, że jeśli komuś spodoba się ta muzyka, to zdecydowanie mniejszej części oglądających. Choć może rzeczywiście masz rację.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...