Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Instalacja forge

iIvanowski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem zainstalować forge przez installer. Gdy próbuje to zrobić wyskakuje mi błąd:

"These liberaries failed to download"

Problem w tym, że tych bibliotek jest z 20 i tak naprawdę to nie wiem jak je "zainstalować",

gdy próbowałem zrobić kiedyś z dwoma bibliotekami nie działało.

Opublikowano

Witam. Chciałem zainstalować forge przez installer. Gdy próbuje to zrobić wyskakuje mi błąd:

"These liberaries failed to download"

Problem w tym, że tych bibliotek jest z 20 i tak naprawdę to nie wiem jak je "zainstalować",

gdy próbowałem zrobić kiedyś z dwoma bibliotekami nie działało.

Do klienta czy na serwer? Podaj wersje mc i forga.

Opublikowano

Poradziłem już sobie pobierając jakąś paczkę modyfikacji i z niej wziąłem biblioteki, ale teraz mam następny problem. Mianowicie gdy próbuje wejść na jakikolwiek serwer online [Tylko localhost działa] wyskakuje błąd: "java.net.ConnectException: Connection timed out: no further information."

Wersja: 1.7.10

Opublikowano

Poradziłem już sobie pobierając jakąś paczkę modyfikacji i z niej wziąłem biblioteki, ale teraz mam następny problem. Mianowicie gdy próbuje wejść na jakikolwiek serwer online [Tylko localhost działa] wyskakuje błąd: "java.net.ConnectException: Connection timed out: no further information."

Wersja: 1.7.10

Co to za paczka? Masz włączoną zaporę windowsa?

I jaki serwer? 

Opublikowano

Paczka: http://www.mpcforum.pl/topic/1305109-dl-magicpack/

Wziąłem z niej version oraz libraries. Mam ten problem tylko na forge. Na normalnym minecraft wszystko działa.

Wszystkie serwery nie działają i pojawia się ten sam błąd.

IP któregoś z tych serwerów?

A Ty wiesz że musisz mieć te same mody co na serwerze są?

A co z zaporą windowsa?

Opublikowano

@Edit

Jednak nawet gdy wejdę na czystego minecrafta nie działa. [Wcześniej działało]

Z tego powodu napiszę o tym problemie w głównym dziale, jakby nie patrzeć problem został rozwiązany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...