kornel1702 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 !!!!!!!!!!!!!! Przedstawiam Wam paczkę modyfikacji stworzoną przeze mnie.Magic Pack jest gotową to użytku paczką - wystarczy zainstalować i cieszyć się grą.Wersja Minecrafta w paczce to 1.7.10. Modyfikacje: * Optifine * Dynamic Lights - AtomicStryker * Enchanting Plus - Freyjadono * Not Enough Items - chicken_bones * Shaders Mod - karyonix * Twilight Forest - Benimatic * Rei's Minimap - ReiFNSK * Damage Indicators Mod - rich1051414 * Lucky Block - PlayerInDistress * Battle Towers - AtomicStryker * Biomes o Plenty - Glitchfiend * Chocolate Quest - Chocolatin * GraveStone - NightKosh * Mutant Creatures - thehippomaster21 * Dragon Mounts - BarracudaATA * Treecapitator - bspkrs * Backpack - Eydamos * Inventory Tweaks - Kobata * Metallurgy - Shadowclaimer * MultiMine - AtomicStryker * Ruins - AtomicStryker * Thaumcraft - Azanor * Mo Creatures - DrZhark * Mekanism - aidancbrady Inne modyfikacje będę dodawał na Wasze życzenie Oficjalna strona Paczki: Zawiera pliki do pobrania, changelog i informację o twórcach. http://magicpack.hol.es Życzę miłej gry!!! Skan: Skan instalatora:Skan po zainstalowaniu: Testy wydajności: 1. Specyfikacja komputera: Procesor: Intel Core i5-4200U Garta graficzna: Nvidia GeForce 820M 2GB 8GB pamięci RAM (4GB przydzielone do Magic Pack) Opinia: Magic Pack chodzi bardzo płynnie (40-60FPS), zero lagów nawet przy renderowaniu mapy. Znaczny spadek FPS-ów po włączeniu shaderów (gra działa w zwolnionym tępie). 2. Specyfikacja komputera: Procesor: Intel Core 2 Duo E7500 Garta graficzna: Nvidia GeForce 9600 GT 4GB pamięci RAM (2GB przydzielone do Magic Pack) Opinia: Magic Pack działa płynnie. Podczas renderowania mapy występuje dość duży lag. Gra działa na ok. 30 FPS-ach. Korzystanie z shaderów jest prawie niemożliwe. Odnośnik do komentarza
mikigal Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 super paczka! Odnośnik do komentarza
mrMIXKRIPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak dla mnie, paczka niezawiera mniej znanych modyfikacji, wystarczy pobrac paczke jakiegos YouTubera i wiekszosc modyfikacji bedzie. Co do wydajnosci to niebedzie wydajniejsza gdyz sa shadery, chyba ze bedzie sie gralo bez shaderow dla poprawy wydajnosci. Jednak sugerujac sie nazwa mozna dodac kilka modyfikacji na magie, oraz jak na wiekszosc paczek - minimapke. Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL Tu nic nie ma, nawet kropki Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @up Właśnie głównie chodzi mi o to, że to Wy, użytkownicy możecie uczynić tę paczkę inną podając mi jakieś ciekawe modyfikacje, które chcielibyście zobaczyć. Ja dodałem te główne, reszta zależy od Was (ewentualnie jak coś znajdę ciekawego to dodam) Zapomniałem napisać że jest Rei's mini map. Przepraszam za niedopatrzenie. -> poprawione Odnośnik do komentarza
FikusPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dodaj modyfikację na dungeony i weapon mod. Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani. Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @Refresh Za kilka dni prawdopodobnie wydam nową wersję paczki. P.S. Podawajcie mi jakieś ciekawe modyfikacje, żeby ta paczka stawała się coraz lepsza Odnośnik do komentarza
narutovip Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 thaumcrafta, blood magic , ars magicka , balkon weapons, better dunegons, battle towers. To by mogło fajnie działać Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 @Refresh Nareszcie aktualizacja! Masa poprawek. Nowe modyfikacje. Szczegóły w temacie i na oficjalnej stronie paczki! Życzę miłej gry!!! Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 @Refresh Czekam na Wasze propozycje modyfikacji Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 @Refresh Odnośnik do komentarza
Gatesy Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 WOW, jedna z najlepszych paczek jakie widziałem. Props ziomek Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 @Refresh Już niedługo mini-aktualizacja! Jeśli znacie jakieś ciekawe modyfikacje to podawajcie Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 @Refresh Miała być mini-aktualizacja, ale wyszła MEGA-AKTUALIZACJA!!! Dużo poprawek, nowe modyfikacje, nowy instalator oraz wiele innych zmian (więcej informacji na stronie paczki). I jak zwykle proszę Was o podawanie ciekawych modyfikacji Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 @Refresh Nowa wersja została wydana!!! Odnośnik do komentarza
Midwuhr Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Gram, super, lajk Odnośnik do komentarza
Yuna456 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Mam pytanie, czy nowa wersja paczki jest pod 1.8.1? Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 @Yuna456 Nie. Mam w planach update do nowszej wersji, ale na razie jest za mało modyfikacji Jak będzie wystarczająco dużo modyfikacji na 1.8.x to na pewno zaktualizuję Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 @Refresh Podawajcie ciekawe modyfikacje, bo już nie mam pomysłów Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 @Refresh Odnośnik do komentarza
Severos Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jeśli będzie dodane kilka modów technicznych takich jak mekanism, applited energetics itd. Oraz jeśli jest dobrze zoptymalizowana to z chęcią pobiore Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 @Severos Dzieki za propozycję. Na pewno sprawdzę te modyfikacje. Jak na razie paczka jest bardzo zoptymalizowana Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 @Refresh Odnośnik do komentarza
HicKD Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 @Edit można dodawać własne mody?? Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 @HicKD Oczywiście ale wtedy nie odpowiadam za zmniejszenie wydajności lub za błędy. Odnośnik do komentarza
kornel1702 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 @Refresh Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.