Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lost - zagubieni

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym serialu? Ja jestem na 18 odcinku 1 sezonu i jestem pod ogromnym wrażeniem, serial jak na rok 2004 jest wg mnie niesamowicie wciągający :D jaka jest wasza opinia na temat tego serialu?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Powiem tyle :D Serial... pierwsze wrażenie mega niesamowicie fajne... Z kolejnymi sezonami co raz gorzej, sam zobaczysz dlaczego :)

Pierwszy i drugi sezon miazga... :D

Opublikowano

Oglądałem go kiedyś gdy leciał w telewizji wyczekując jak głupi kolejnego odcinka ! Pierwsze 2 sezony to po prostu rewelacja! :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Oglądałem go kiedyś gdy leciał w telewizji wyczekując jak głupi kolejnego odcinka ! Pierwsze 2 sezony to po prostu rewelacja! :)

Ja podobnie, oglądnąłem caly ale pod koniec to strasznie przekombinowali ale nie bede spojlerowal ;p  

1388363882-U262029.png
Opublikowano

oglądałem kiedyś w tv początki były okej ale potem coraz gorzej 

Zrobił się z niego badziew zbyt dużo kombinowania i wymyślania :3 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Tak przekombinowali, że gdyby kręcili go dalej to całą tą wyspę na marsa mogliby przenieść... Pewnie jakiś sposób by znaleźli :D

Opublikowano

Lost Zagubieni... bardzo dobry serial ;d 2 razy oglądałem od początku do końca online ;p 

Zacząłem oglądać gdy miałem sporą kontuzję i musiałem leżeć w domu... potrafiłem oglądać dziesiątkami odcinków w dzień . xD

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...