Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

N-K

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wiecie że n-k dogania google w swojej cenie?

Nk:

133,75 Mln zł

Google:

190,57 Mln zł

Jestem ciekawy kiedy n-k przegoni google :)

Co wy myślicie na ten temat?

Oczywiście twitter ($1.48 Billion),FaceBook($5.00 Billion) czy red tube($266.46 Million) są droższe ,ale tamte strony to czołówka w polsce :)

@Down

Oczywiście że pl :)Napisałem przecież że są w czołówce w polsce

Google.com jest warte $8.37 Billionów

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No wlasnie google.pl :D ale google z calego swiata (glownie tak jak pisales google.com) jest szczytem szczytow, na miejscu tej ekipy oddal bym ta domene za 100mln i jeszcze w reke ucalowal, chyba ze nie maja sporo roboty ;)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Ale te stronki drogie ^^ N-K nie dogoni google ;)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Widzę ze nikt nie wszedł w link co podałem, miało być bez spoilera ale dobra. NK najczęściej wpisywana fraza w google itp.

76561198001815076.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Google to jedna z największych wyszukiwarek na podstawie googli powstały przysłowia

(Google Nie Gryzie)

:P

Opublikowano

N-K raczej nie przegoni , gdyż google używa nie dość że cały świat , to do tego po parenaścię razy dziennie :D , takie są fakty xD

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie google nie przegoni taki serwis jak NK. Z wyszukiwarek ( google, yahoo, bing,...) korzystamy częściej niż z takich pierdół jak NK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...