Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pukawka vs CraftServer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Np mają takie limity procesora, że wystarczy troche tnt na serwerze, i serwer leży. Co mi na 6 slotówce lepiej chodzi. + Limit 8gb ram. Np na FiberHost jest 16gb ram, Lecz limitów nie ma. Serwer po przekorczeniu 16gb nie wyłączy Ci się. 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

Np mają takie limity procesora, że wystarczy troche tnt na serwerze, i serwer leży. Co mi na 6 slotówce lepiej chodzi. + Limit 8gb ram. Np na FiberHost jest 16gb ram, Lecz limitów nie ma. Serwer po przekorczeniu 16gb nie wyłączy Ci się. 

niby polecasz pukawke a ,,walczysz'' miedzy craftserve a fiberhostem hmm

Opublikowano

Wczoraj wieczorem kupiłem serwer testowy na craftserve i wiem jak działa. Na fiberhoście miałem serwery i mam porównanie. A na pukawce stoją serwery cs, nie ma z nimi żadnych problemów, serwer też kiedyś tam miałem i problemów nie było. Wszystko zależy od plików. 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

Opublikowano

Wczoraj wieczorem kupiłem serwer testowy na craftserve i wiem jak działa. Na fiberhoście miałem serwery i mam porównanie. A na pukawce stoją serwery cs, nie ma z nimi żadnych problemów, serwer też kiedyś tam miałem i problemów nie było. Wszystko zależy od plików. 

Jakie sa wedlug ciebie minusy craftserve oprocz limitu procesora i plikow (10.000)

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBiggDaddy miałeś coś lepszego od dirta?

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBiggDaddy

"Wczoraj wieczorem kupiłem serwer testowy na craftserve"

Przecież testowe są za darmo na 24h lol...

@topic

Uważam że craftserve ze względu na profesjonalizm 

Opublikowano

@Craftserve Pakiet Bez limitu Ram i Slotów za 30zł od Was, Ten testowy na 24h. Zresztą mnie to nie obchodzi już. Potestowałem, wyraziłem swoją opinie i dziękuje dobranoc. Każdy ma prawo do swojej opini. 

Oficjalna zapowiedź: 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBiggDaddy musiałeś trafić na maszynę n2 z którą mieliśmy wczoraj problemy. Wysłaliśmy Ci kod na testowy Premium na trochę dłuższy okres - przetestuj jeszcze raz ;-)

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngEasYPeAsY. To nie jest promocja :D

Opublikowano

Polecam pukawke oferte na sloty --> w promocji masz o 50% taniej jak dla mnie bardzo się opłaca sam kożystam jak cos to wbijać:

fbreallive.maxc.pl

Ram-No limit serwery sa wydajne i bez lagów jeden minus ,że nieraz serwery bez uzytku sa wyłaczane

Opublikowano

Polecam pukawke oferte na sloty --> w promocji masz o 50% taniej jak dla mnie bardzo się opłaca sam kożystam jak cos to wbijać:

fbreallive.maxc.pl

Ram-No limit serwery sa wydajne i bez lagów jeden minus ,że nieraz serwery bez uzytku sa wyłaczane

Z tym wylaczeniem to tak jak na kazdym hostingu ale takie cos mozna zaobserwowac na pukawce 1 raz na 7 dni ;-)

Opublikowano

Wszyscy parcie w ram, a wykorzystać 10gb juz jest ciężko przy 200 online ._.

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Ja polecam ci Pukawkę jeszcze PRAWIE nigdy się nie zawiodłem.
Drogo? Tak, ale w tym przypadku przekłada się to na jakość.
Możesz również liczyć na szybki support.
Nie chcę się wypowiadać na temat CraftServer gdyż nigdy nie miałem tam serwer.

Sieć serwerów Minecraft IP: nstorm.maxc.pl

Opublikowano

jaka tu sprawiedliwość jedni dostają kupony którzy wyrazili negatywną opinię a inni polecający nic,

miałem serwer na pukawka dobre wydajne maszyny ale i cena trochę wyższa co do craftserve to różne opinie krążą, może kiedyś przetestuje to będę mógł coś więcej powiedzieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...