Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

twòj mozg

Że ci się chce marnować czas na pisanie takich postów :)

L# działa. Dzisiejszy update nic nowego chyba do gry nie wprowadził, tylko był to mniejszy patch wgrywający okno startowe itd.

Opublikowano

Że ci się chce marnować czas na pisanie takich postów :)

L# działa. Dzisiejszy update nic nowego chyba do gry nie wprowadził, tylko był to mniejszy patch wgrywający okno startowe itd.

ja mam czas ku*wa nie siedze cały czas na gaylifenetwork.com

Opublikowano

@patryker1 w sumie było by ciekawie gdyby tak z dupy wszyscy Bol/L# dostali bana :3 ten płacz na forum ten spam na forum rito aż sam bym się pokusił o jakieś posty typu omg moje konta :D

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@patryker1 w sumie było by ciekawie gdyby tak z dupy wszyscy Bol/L# dostali bana :3 ten płacz na forum ten spam na forum rito aż sam bym się pokusił o jakieś posty typu omg moje konta :D

Co nie? xD O Tym samym myślałem, że nagle te wszystkie cheaty w 1 dniu dostaną perma IP to by było z*******e :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Co nie? xD O Tym samym myślałem, że nagle te wszystkie cheaty w 1 dniu dostaną perma IP to by było z*******e :D

Ty dostaniesz bana na mózg. Najpierw się doinformuj, że bana na ip nie mogą dać bo zbanują pół globu bo IP się powtarza i są konflikty adresow ip. Jakby mnie zbanowali to całe osiedle kaputt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...