Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kierownica

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A na laptopie też nie masz sterowników? Bo mi się wydaje, że to twój system/skrzynka zawodzą.

tak tez nie miałem sterowników 

graphic.png

Opublikowano

To tak jak mówiłem. Skrzynka lub system. Na pewno masz wszystko dobrze podłączone? Nie ma tam żadnego wpięcia na prąd ani zasilanie?

ta wszystko  jest podpięte 

graphic.png

Opublikowano

Na drugim kompie jaki masz system ? Windows 7 ? Spróbuj podłączyć w miejsce klawiatury i sprawdź czy działa. Jeżeli dalej nie działa to znaczy że kierownica nie współpracuje z systemem Windows 8 co raczej być tak nie powinno, większość rzeczy które mają współprace max z Win7 współpracują z Win8.

Opublikowano

Na drugim kompie jaki masz system ? Windows 7 ? Spróbuj podłączyć w miejsce klawiatury i sprawdź czy działa. Jeżeli dalej nie działa to znaczy że kierownica nie współpracuje z systemem Windows 8 co raczej być tak nie powinno, większość rzeczy które mają współprace max z Win7 współpracują z Win8.

na latopie mam viste i podłaczałem tam gdzie mam klawiature i nic  

graphic.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jeszcze jakies pomysły

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...