Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da ktos cs:go?

QWATRO32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawa sie przedstawia tak:chciałbym  pogac w cs go ale niemam hajsu na jego zakup a rodzice napewno niedadzą wienc mam pytanie czy da ktos mi moze konto z cs go lub  chce ktos grac zemną na jednym koncie. Wiem ze troche głupi temat i raczej nikt  nieda bo woli sprzedac ale moze komus sie znudziło i chce poprostu oddac wienc  jesli ktos jest  taki dobry to porsze pisac na prywatnym :).I bende wdzieczny jesli niezaczniecie mi pojeżdżać za ten temam .

Opublikowano

Nikt ci konta nie da człowieku, widzę że jesteś chyba jeszcze dzieckiem a te 30zł na cs'a to nie powinno być dużo, tak ciężko sobie uzbierać? Oszczędzaj to co dostajesz, nie kupuj słodyczy a szybko będziesz miał cs'a.

Opublikowano

Ehh.. Raczej nikt ci nie da CS:GO ale mam dla ciebie dobrą wiadomość :) Na MPC co jakiś czas organizowane są konkursy w których można wygrać CS:GO dlatego warto czekać!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...