Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Snajpeinie :P

Swifty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Switchowanie=zmiana broni. Otóż po oddaniu strzału klika się 2x "q" i można szybciej oddać następny strzał. Polecam Awp, zaś CZ700 również robi furorę.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Oddajesz strzał, potem klikasz 2x (bardzo ważne aby to bylo 2razy) i na nowo możesz oddać strzał. Klawisz "q" zmienia naszą aktualną broń na poprzednią. Te switchowanie jest naprawde przydatne, zaraz załączę filmik

Opublikowano

Tutaj proszę, po oddaniu strzalu gracz klika 2 razy szybko "q" co w efekcie wyciąga broń i pozwala szybciej oddać strzał.

Opublikowano

Program tak zwane "Macro". 
Po ustawieniu nim pewnych funkcji, po kliknięciu "wybranego" klawisza program sam "oddaje strzał" (Klika "zooma, oddaje strzał, klika 2x q)
Lecz jest on chyba zabroniony i bany chyba są za niego.

A co to jest? O,o 

Opublikowano

Program tak zwane "Macro". 

Po ustawieniu nim pewnych funkcji, po kliknięciu "wybranego" klawisza program sam "oddaje strzał" (Klika "zooma, oddaje strzał, klika 2x q)

Lecz jest on chyba zabroniony i bany chyba są za niego.

QQ już jest ogólnie zabronione, skill czeka na update z korei teraz po oddaniu strzału i zmianie QQ sniper będzie ładowany tyle samo czasu co powinien i dobrze przynajmniej będzie się dało normalnie grać, co by nie mówiąc gra już i tak zaczya umierać przez pazerność gameforge, niedługo ma być inna alternatywa gry w europie tylko pod inną nazwą.

Opublikowano

QQ już jest ogólnie zabronione, skill czeka na update z korei teraz po oddaniu strzału i zmianie QQ sniper będzie ładowany tyle samo czasu co powinien i dobrze przynajmniej będzie się dało normalnie grać, co by nie mówiąc gra już i tak zaczya umierać przez pazerność gameforge, niedługo ma być inna alternatywa gry w europie tylko pod inną nazwą.

Jakieś dokładniej potwierdzone info?

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

@danieln, jak zgłaszalem cheatera z xmouse, to się ich pytałem czy nie mogą coś z tym zrobić, napisalem, że to jest bug (bo bez sensu jest to że jak zmieni się sniper na pistolet i jeszcze raz na snipera to jest on już załadowany- teraz ma byc tak , że jak użyjesz QQ to i tak będzie musiał go przeładować) odpisali mi, że są w trakcie tworzenia update, do tego czasu prosili o zgłaszanie. Niestety to jest walka z wiatrakami, w trybie sniper i nie tylko, odechciewa się grac uczciwym graczom.

Opublikowano

Omg jak wstawiałem demo na haxow to sam switchowałem i nie zbanowali xD

Tak wiec ciekawe czy banują.

Opublikowano

@Szafa323, jeżeli używałem hacków i ktoś Cię zgłosił to mogą zbanować, ale jak byłeś czysty to nie banują, pisali mi, że sprawdzają to w logach w jakim czasie było naciskane QQ -jeżeli w równych odstępach to znaczy, że ktoś używal hacka, a jak w różnych odstępach czasu to jesteś czysty, aczkolwiek nie sprawdzają wszystkich ,, z automatu ,, tylko jak ktos Cię zglosi,, a na to jest mała szansa bo nikomu się nie chce-chyba ze kogoś bardzo zdenerwujesz ;)

Opublikowano

Nie polecam Ci żadnego macro, bo możesz wyłapać bana. A jako snajperke polecam AWP, najłatwiejsza dla początkującego, a jak poćwiczysz to będziesz siał grozę wśród przeciwnej drużyny :D

DM2O42N.png

Opublikowano

@Szafa323, jeżeli używałem hacków i ktoś Cię zgłosił to mogą zbanować, ale jak byłeś czysty to nie banują, pisali mi, że sprawdzają to w logach w jakim czasie było naciskane QQ -jeżeli w równych odstępach to znaczy, że ktoś używal hacka, a jak w różnych odstępach czasu to jesteś czysty, aczkolwiek nie sprawdzają wszystkich ,, z automatu ,, tylko jak ktos Cię zglosi,, a na to jest mała szansa bo nikomu się nie chce-chyba ze kogoś bardzo zdenerwujesz ;)

Co za problem napisać skrypt co w róznych odstępach czasu będzie używał qq? Tak Ci pisali, to nieźle ;D

Za macro na qscope nie będzie bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...