Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Poczatek

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, właśnie zakupiłem CS:GO i nie wiem za co się zabrać... nie znam nikogo kto gra w cs:go - Sama Dota 2 ^^

Jakieś propozycje panowie i panie ?

P.S Wiadomość od kolegi - Nie chce mojej pomocy xD

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Więc poradnik dla początkującego 

Po 1

Ściągasz aim mape z warsztatu steam - poprawia refleks oraz pamięć mięśniową .

Po 2

Wybrać sposób strzelania (ak m4a1 itd ) serie/full auto/pestki

Po 3

Ćwicz na tej mapie długo ( aim ) aż osiągniesz powiecmy 75% celności .

Po 4

Jeżeli lubisz awe polecam grać na DM ponieważ ćwiczysz refleks bo jak wiadomo respisz się zabijasz kogoś i zawsze ktoś jest ci na plecach .

Po 5

Napisz w temacie szukam graczy do gry coś takiego jest podpięte .( Grając teamem wygrasz 50% więcej meczy niż grając z randomami typowo ruskie/afkerzy/trolle itd)

Gdy spełnisz te 5 warunków spokojnie możesz zaczynać grać mm i zdobywać rangi .

@D3monic

No właśnie o to chodzi . Chcesz strzelać jak kennyS ćwicz refleks . Wychylasz się i zabijasz tyle . Dzięki takiemu uczeniu się refleksu zostałem snajperem i mam 20+ zabić z awp na ak+ :)

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Patryk18512

Ćwiczyć refleks na dm... Na moje to normalny serwer i nauczyć sie dobrze celować/kampić a nie Ty z AWP a 50 cm od Ciebie typek z kałachem sadzi Ci hs.

Graj na botach troche. :D Obczaj sobie mapki, bronie. Myśle że tak 1 godzina z botami na łatwym/średnim powinna wystarczyć.

Później szukaj serwera społeczności takiego gdzie Ci sie dobrze gra i nie ma za dużego skilla (czy dobre rangi tam nie graja.)

Nastepnie pobierz jakies mapy z warsztatu itp, jak celujesz full auto to celownik lekko w dól później w lewo później prawo (przykład ak 47) dlatego na warsztacie popatrz sobie rozrzuty i twoją celność.

Od siebie polecam bardzo:

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=353366249&searchtext=center

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...