Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem na konto premium

araszewski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Od razu przeczytaj tą wiadomość, jeśli możesz:

Jeżeli chcesz mi pomóc, to proszę, przeczytaj cały temat uważnie, jest to  dla mnie ważne. *NIE KUPOWAŁEM KONTA NA ŻADNYM ALLEGRO - KUPIŁEM JE NA MINECRAFT.NET

Ostatnio, nie wiem dokładnie kiedy chyba wygasło mi konto premium. Mam taki problem:

- Nie mogę się zalogować na moje premium, z wyjątkiem launchera premium, bo jestem zalogowany jakimś cudem na konto i jak klikam "Play" to uruchamia mi sie normalnie minecraft ze skinem, pelerynką Optifine.

- Udało mi się założyć konto z e-mailem, który miałem na tamtym koncie Premium. NIE BYŁ ON W OGÓLE ZAJĘTY, TAK JAKBYM NIGDY NIE MIAŁ TAMTEGO KONTA.

- Próbowałem opcji "zapomniałem hasła", ale gdy wpisuje swój mail to przed założeniem tego nowego konta wyświetlało, że w bazie nie mają takiego maila, a po założeniu przychodziło mi po prostu jakby do nowego konta.

Wydaje mi się, że jakbym teraz wylogował się z launchera, to już bym nie mógł się potem zalogować. Nie chcę kupować nowego minecraft premium.

Pisałem do MOJANG, ale nie odpisują od 3 dni.

Proszę o pomoc!

dsa

Opublikowano

1. Poczekaj na Mojang.

2. Tak wgl konto premium w mc się kiedykolwiek kończy ?

3. Skoro jesteś zalogowany na laucherze to konto wciąż musi być aktywne jako premium.

...................\/...................

Opublikowano

@Adamosking

1. Poczekaj na Mojang.
2. Tak wgl konto premium w mc się kiedykolwiek kończy ?
3. Skoro jesteś zalogowany na laucherze to konto wciąż musi być aktywne jako premium.

1. czekam...

2. nie

3. szkoda tylko, że mogłem założyć konto na mailu, który miałem bo nie byl w ogole zajety

dsa

Opublikowano

@Tynek Może ktoś Ci podpierdzielił konto a na laucherze jesteś wciąż zalogowany, w takim razie ciesz się, że Cię nie wylogowało a spamuj do supportu. Najlepiej po angielsku.

Opublikowano

Jedynie wyjście to czekać na odpowiedź Supportu, możliwe, że odpiszą Ci w sobotę/piątek, zazwyczaj w tych dniach odpisują. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...