Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę awansować na Srebro II

pawelpno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nie mogę awansować na Srebro II mam z 30 wygranych (w każdym meczu nie byłem na ostatnim miejscu w tabeli) i gram z kolegami z silver II wygrałem 3 mecze z rzędu z nimi byłem 2 razy na 2 miejscu i raz na 1 i po 5 MVP to ile trzeba takich meczy wygrać?

1390144171-U592769.png

Legenda
Opublikowano

Musisz mieć dużą ilość mvp na mecz bo nawet jak zamykasz (jak ja :P, ale masz około 5mvp) to można awansować, również podczas remisów.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Ten kto tam wyżej napisal, ze trzeba miec 5 wygranych nie ma racji.

Jestem w Szeryfie, wygralem 8 pod rzad i nie awansowalem, ale zawsze mam po max 3 MVP jak otwieram i to wlasnie o ta ilosc mvp chodzi.

Druga rzecza jest procent wygranych rund, np. lepiej gdy wygrasz 16-4 niz 16-15 (wieksza szansa na awans)

Opublikowano

Otrzymujesz awans w ciągu 2/4 meczy jeżeli:

-Otwierasz table bądź jesteś 2

-Masz najwięcej MVP

-Gracie z 1 botem ( twoja drużyna )

-Grając z lepszymi rangami

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

w tych 3 meczach były wyniki

16-7

16-4

16-13

teraz sprawidziłem i w tych meczach byłem na 2 miejscu

a mvp razem dostałem 14

tylko że bardziej u przeciwników wychodzą bo nie mogą dać rady

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dalej nie odpowiedziałeś na moje pytanie xD ile killi i dedów miałeś?

1 Mecz

Zabójstwa 26

Asysty 2

Dedy 12

2 Mecz

Zabójstwa 25

Asysty 4

Dedy 20

3 Mecz

Zabójstwa 17

Asysty 5

Dedy 13

1390144171-U592769.png

Opublikowano

1 mecz nawet ok staty. Pozostałe 2... no sory trochę słabo. Nie wyróżniasz się skillem, ale idziesz w dobrym kierunku. Na twoim miejscu nie interesowałbym się za specjalnie rangą tylko jak najwięcej grał i ćwiczył aima. Oczywiście z takimi statami da się wyjść, ale jeżeli zależy Ci na szybkim awansie po kilku meczach to musisz popracować jeszcze. Nie raz robię tak, że jak mi nie idzie to siedzę 30 min na aim mapie, potem idę grać na dm i serwerach ffa. Po kilku dniach widać wyraźny skok skilla. W drugim meczu miałeś zbyt dużo dedów, padłeś 20 razy na silverach I, to trochę słabo. W trzecim meczu, po prostu za mało killi i za dużo dedów. Wygrana wygraną, ale w cs'ie liczą się przede wszystkim staty, a zwłaszcza w silverze.

Nie bierz tych uwag do siebie, chcę tylko pomóc poprzez wskazanie czynników nad jakimi przydałoby się jeszcze popracować.

Opublikowano

Co to jest to MVP, że zapytam ? xD

Most Valuable Player czyli najlepszy zawodnik w rundzie. Dostajesz MVP za zabicie jak najwięcej przeciwników lub za podłożenie bomby lub jej rozbrojenie.

Opublikowano

1 mecz nawet ok staty. Pozostałe 2... no sory trochę słabo. Nie wyróżniasz się skillem, ale idziesz w dobrym kierunku. Na twoim miejscu nie interesowałbym się za specjalnie rangą tylko jak najwięcej grał i ćwiczył aima. Oczywiście z takimi statami da się wyjść, ale jeżeli zależy Ci na szybkim awansie po kilku meczach to musisz popracować jeszcze. Nie raz robię tak, że jak mi nie idzie to siedzę 30 min na aim mapie, potem idę grać na dm i serwerach ffa. Po kilku dniach widać wyraźny skok skilla. W drugim meczu miałeś zbyt dużo dedów, padłeś 20 razy na silverach I, to trochę słabo. W trzecim meczu, po prostu za mało killi i za dużo dedów. Wygrana wygraną, ale w cs'ie liczą się przede wszystkim staty, a zwłaszcza w silverze.

Nie bierz tych uwag do siebie, chcę tylko pomóc poprzez wskazanie czynników nad jakimi przydałoby się jeszcze popracować.

ten 3 mecz grałem sam potem znalazłem ekipe na silver skilla mam nawet dobrego 

te 3 mecze grałem w kolejności 3,2,1

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ten 3 mecz grałem sam potem znalazłem ekipe na silver skilla mam nawet dobrego 

te 3 mecze grałem w kolejności 3,2,1

Ekipa zawsze spoko, jest raźniej i co najważniejsze uczysz się grać zespołowo. Tak czy siak, przy zapale i chęciach prędzej, czy później wyjdziesz z tego silvera, tylko nie ma się co zrażać do gry, najważniejsze jest czerpać fun z tego co się robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...