Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbot taki jak na Invorii S2 ! DOWNLOAD !

Messoreto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chce wam przedstawic switchbota jaki jest na invorii s2 . Tylko dodac do klienta switchbot.py  i zrobic zeby dzialalo :P Mysle ze proste w obsludze iz sam umialem dodac. 

Switchbot v2.3 by Mijago

SS:    http://imgur.com/tNqDFv1

DL: http://www74.zippyshare.com/v/39659052/file.html

Tak przykre, invoria nie ma autorskiego switchbota :<

Dodam ze switchbot nie jest moj, ja tylko go wam udostepnilem :D

Tak mam pozwolenie od samego autora :>
Opublikowano

Witajcie chce wam przedstawic switchbota jaki jest na invorii s2 . Tylko dodac do klienta switchbot.py  i zrobic zeby dzialalo :P Mysle ze proste w obsludze iz sam umialem dodac. 

Switchbot v2.3 by Mijago

SS:    http://imgur.com/tNqDFv1

DL: http://www74.zippyshare.com/v/39659052/file.html

Tak przykre, invoria nie ma autorskiego switchbota :<

Dodam ze switchbot nie jest moj, ja tylko go wam udostepnilem :D

Tak mam pozwolenie od samego autora :>

Przecież on jest dostępny od pół roku albo i dłużej.. więc co się tak podniecasz?

Na drugi raz więcej nastawiaj wykrzykników, a zobaczysz, że temat będzie bardziej rozchwytywany. ;x

Opublikowano

Tak ja napisał up ten bs jest dostępny na Epvp już od jakiegoś czasu więc nic ciekawego nie przedstawiłeś w tym temacie. Mógłbyś przynajmniej wstawić źródło(temat na Epvp). 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Przecież on jest prawie pół roku na epvp i nawet tutaj chyba był (a jak nie był to ktoś go wrzucał w jednym temacie bo pamiętam), a tak wgl gdzieś pisało ze invoria ma autorskiego bs?

Zresztą nazwe powinieneś dać "BS by Mijago" jak już, bo przed invoria tego bs mialo setki serwerów x d

sygna1.png

Opublikowano

Ten temat ma pokazać że Invoria S2 nie ma autorskiego BSa czy zwyczajnie przedstawić całkiem dobrego BSa? Jeśli to pierwsze, to ja się zapytam, co z tego? I tak większość ludzi bierze gotowca z forum i ewentualnie zmienia interface by wyglądało na autorskie. Jeżeli jednak ten temat miał tylko przedstawić DL do BSa na prywatne serwery, to nie rozumiem po co te teksty dotyczące serwera Invoria S2. Coś ci nie pykło. Widzę, że niektórzy mają ostry ból dupy, gdy komuś się uda, ale jak już chcesz pocisnąć po nich to znajdź lepszy sposób.

Opublikowano

Ten temat ma pokazać że Invoria S2 nie ma autorskiego BSa czy zwyczajnie przedstawić całkiem dobrego BSa? Jeśli to pierwsze, to ja się zapytam, co z tego? I tak większość ludzi bierze gotowca z forum i ewentualnie zmienia interface by wyglądało na autorskie. Jeżeli jednak ten temat miał tylko przedstawić DL do BSa na prywatne serwery, to nie rozumiem po co te teksty dotyczące serwera Invoria S2. Coś ci nie pykło. Widzę, że niektórzy mają ostry ból dupy, gdy komuś się uda, ale jak już chcesz pocisnąć po nich to znajdź lepszy sposób.

To się nazywa reklama. Tak samo jak licznik pandory... ;] MARKJETING.

50596142255057180250.png

Opublikowano

działa na pythonie 2.2 ?

Wersja 2.2 była na Pythona 2.7 więc raczej nie. Jak ktoś potrzebuje binke z Pythonem 2.7 na game 2089, 34k czy 40k to pw

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Specjalista
Opublikowano

Tak ja napisał up ten bs jest dostępny na Epvp już od jakiegoś czasu więc nic ciekawego nie przedstawiłeś w tym temacie. Mógłbyś przynajmniej wstawić źródło(temat na Epvp). 

Zakaz umieszczania linków.

top,dzięki za wstawkę,widziałem to na epvp,nie jednej osobie się przyda.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Wersja 2.2 była na Pythona 2.7 więc raczej nie. Jak ktoś potrzebuje binke z Pythonem 2.7 na game 2089, 34k czy 40k to pw

A nie wystarczy podmienić dll? phyton22.dll na phyton27.dll? Pytam bo jestem początkującym.

Opublikowano

A nie wystarczy podmienić dll? phyton22.dll na phyton27.dll? Pytam bo jestem początkującym.

nie xD chyba że użyjesz binki zrobionej przez freaka bodajże.

Opublikowano

Używamy tego BS'a i jesteśmy z niego zadowoleni.

Plusy:

- Wygląd.

- Duża ilośc slotów do bonowania.

- Regulacja szybości zmieniania bonusów.

- Automatycznie kupuje zmianki.

- Nie zacina się.

Minus:

- Brakuje kilku bonusów (Np. Szybkość ataku).

Ten BS jest po prostu najlepszy, więc polecamy jak najbardziej korzystanie z tego, że autor postanowił go udostępnić.

Opublikowano

Używamy tego BS'a i jesteśmy z niego zadowoleni.

Plusy:

- Wygląd.

- Duża ilośc slotów do bonowania.

- Regulacja szybości zmieniania bonusów.

- Automatycznie kupuje zmianki.

- Nie zacina się.

Minus:

- Brakuje kilku bonusów (Np. Szybkość ataku).

Ten BS jest po prostu najlepszy, więc polecamy jak najbardziej korzystanie z tego, że autor postanowił go udostępnić.

te bonusy dodaje się w tablicy, wystarczy dopisać id

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

działa na pythonie 2.2 ?

do 2.0 działa na py 2.2 ale 2.0 ma zbugowane minimalizowanie.

od 2.1 wymagany jest python 2.7

te bonusy dodaje się w tablicy, wystarczy dopisać id

Odpisz na gg ;____;

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jakim klawiszem się go odpala ? On działa na Xen**m*2 ? i to do folderu z grą wrzucić tylko ?

Musisz bypassem od Padmaka odpalić ten skrypt :)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem po co skoro okienko dostosuje się samo do interfejsu klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...