Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Victory Last Chaos

frezona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer trochę skopiowany z Destiny. Jest tam extreme juno z lizardami etc. oczywiście pod nazwą Victory Juno z tym, że łatwiej jest z cashem. Polskiej gildii jeszcze nie widziałam ale chwilę tam byłam. Tłumów jak dotąd też nie było.

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Pobrałem, pobyłem chwilkę i powiem tak... Extreme Juno skopiowane żywcem z Destiny, tylko pod nazwą Victory. Ludzi niewiele, głównie Niemcy i same niemieckie gildie (DCS ma taka, która przyjmuje tylko osoby z Niemiec). Jeżeli chodzi o itemki za walutę gry, to mamy część w cash shopie. Poza tym dostajemy cash za online time. Wszystko jakoś tam ujdzie w tłumie. W każdym bądź razie posiedziałem kawałek, nie zobaczyłem tam nic ciekawego i stwierdziłem, że to serwer nie dla mnie. ;s

zSCFQrN.png

Opublikowano

Nic godnego uwagi na razie kolejna pomyłka. Pograłem chwilke, problemy z serwerem czeste opuznienia zbugowane tytuly drogi is ogolnie taki nie przyciagnie nowych.

Opublikowano

I gdzie te wiktory? przyszly juz czy nie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...