Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież

Peepe7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj dnia 05.01.2015 roku zostałem okradziony ze wszystkich przedmiotów jakie miałem. użytkownik mekelek1337 wysłał mi link i powiedzial że da mi klucz do skrzyni jak dam mu przedmioty startowe z gry którą mi wysłał. Pobrałem tę grę (która nie byłą grą a wirusem ;/ do tego wysłała mi się wiadomośc do wszystkich Hapy New Year !!!) a na następny dzień nie miałem żadnych itemów w ekwipunku. Mogę je jakoś odzyskać ? link w który wszedłem :http://mmoeldevin.eu/play.html

oto dowód:

Dokonano wymiany z mekelek1337. 23:36
–MAG-7 | Burza, AWP | Siatka safari, P2000 | Pulse, P250 | Supernowa, AK-47 | Kolory dżungli, Galil AR (StatTrak™) | Burza Piaskowa, P2000 | Klasa Ekonomiczna, USP-S | Obrońca, P250 | Tundra, G3SG1 | Władca Dżungli, MP9 | Pustynny wicher, Obrzyn | Leśny DDPAT, P90 | Moduł, Galil AR | Szałwia, PP-Bizon | Miejski paskowany, MAG-7 | Strażnik Niebios, Nova | Więzienna Stal, Galil AR | Szałwia, SSG 08 | Zielony paskowany, Tec-9 | Wody gruntowe, FAMAS | Kolonia, P2000 | Stepowe liście, SCAR-20 | Kontrahent, FAMAS | Pulse, Skrzynia Operacji Vanguard, Obrzyn | Leśny DDPAT, Skrzynia Operacji Vanguard, SCAR-20 | Kontrahent, Negev | Teren, Skrzynia Operacji Vanguard, XM1014 | Niebieski świerk, Skrzynia Operacji Vanguard, Skrzynia Operacji Vanguard, XM1014 | Niebieska stal, M4A4 | Gryf, MP9 | Skórka Pomarańczy, Skrzynia Operacji Vanguard, SG 553 | Perforowany Falami, MAG-7 | Wydma piaskowa, Dwie Beretty | Kolonia, XM1014 | Miejski podziurawiony, Skrzynia Operacji Vanguard, Nóż Łowcy (★) | Popiół, MAC-10 | Palma, Nova | Leśne liście, Skrzynia Operacji Vanguard, Skrzynia Operacji Vanguard

profił gościa: http://steamcommunity.com/profiles/76561198132616790

Opublikowano

Wydaje mi się że dobrze napisałeś. Szanse są 100% jak podasz im co Steam Support będzie chciał od ciebie wiedzieć.

Opublikowano

Steam support powinien oddać ci te przedmioty. Napisz do nich.

Ale jesteś zjarany ziomuś..

Volvo nie oddaje skinów..

To tylko twój problem (założyciel tematu) że dałeś się wrobić w konia.

Volvo pisze ,że wymieniasz/sprzedajesz/kupujesz itp tylko na własną odpowiedzialność.

Na przyszłość nie otwieraj jakiś gównianych linków.

Opublikowano

Nie uważasz że to jest trochę bez sensu ? Jakby tak każdy każdego mógł oszukać ? I to wcale nie na małe pieniądze

Opublikowano

Ale jesteś zjarany ziomuś..

Volvo nie oddaje skinów..

To tylko twój problem (założyciel tematu) że dałeś się wrobić w konia.

Volvo pisze ,że wymieniasz/sprzedajesz/kupujesz itp tylko na własną odpowiedzialność.

Na przyszłość nie otwieraj jakiś gównianych linków.

Poczytaj troche na tym forum. Każdemu oddają. Mojemu kumplowi też oddali. Nie pisz o rzeczach o których nie wiesz.

Opublikowano

Osobiście czekam już 10 dzień na odpowiedź supportu w bardzo podobnej sprawie (tutaj dokładniej opisałem http://www.mpcforum.pl/topic/1344104-wy%C5%BCszy-lvl-scammingu/#entry11438888).Nie wiem dlaczego tak długo to trwa, bo w innych przypadkach, o których słyszałem oddawali itemy w ciągu 4 dni.. 

@Peepe7 Napisz koniecznie w tym temacie kiedy dostaniesz od nich jakąś wiadomość.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...