Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem z padem

matizal77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż kupiłem pada AK62A PC i wszystko działa ok ale moge zaprogramowac tylko 14 przycisków mimo tego że mam dostępnych więcej chodzi oto że w przypadku jak mam grę z swobodną kamerą to drugi analog zastępuje przyciski od 1-4 a strzałki zastepują się z pierwszym analogiem czy jest jakiś nwm sterownik żeby kazdy przycisk można było zaprogramowac? proszę o pomoc z góry dzięki

Opublikowano

Korzystałem z tego zanim napisałem ten temat ale nadal nie mogę zaprogramować innych przycisków gdy chodzi oto że mam swobodną kamerę w grze ustawiam przykładowo patrz do góry dając analog w górę potem np strzał dając przycisk nr1 i zastępuje on analog czyli drugi analog zachowuje się jak by pełnił rolę przycisków obok tak samo jest z pierwszym analogiem zastępuje strzałki ten program który podałes używałem go wcześniej do gier Problem tkwi w tym że drugi analog poprostu zachowuje się jak przyciski obok a pierwszy jak strzałki obok

Opublikowano

Niestety ale w tym porgramie ustawiasz tylko przyciski gdzie maja byc a gra sama dopisze ruchy do przyciskow.

Może spróbuj coś w grze zmienić.

Opublikowano

Ahh źle mnie zrozumiales

http://centerdi.pl/pol_pl_AK62A-PAD-ANALOGOWY-DO-PC-DUAL-SHOCK-BLUE-TRANSP--528_1.jpg

Teraz tak masz 2 analogi i przciski od 1 do 4 reagują one tak samo jak analog ten z prawej programujac przyciski przy uzycie tego analoga zamiast axis y axis x itd robi sie przycisk 1,2,3,4 a ja chcem miec oddzielnie analog i te przyciski a nie razem bo jak mam jakies rpg to nie mam jak zaprogramowac przesuwania kamera bo analogiem z lewej chodze (to przyklad)

Opublikowano

Rozumiem cię podobnie mam z padem jak gram w gta4 (ale wole grac na klawie) Tak jak mówiłem jeżeli ten program nie pomaga to pogrzeb w ustawieniach albo kup pada obsługującego dana gre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...