Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Trzy pety na serwerze Castios.pl

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8409914205663471221478.png

Jako że dział ten i tak już jest wystarczająco zaniżany, a pety które pokaże widział cały świat, dla mnie są słodkie.

Oczywiście to trzy z dziesięciu "nowych".

4583314205663471221478.png    6679414205663471221478.png   

1203114205663471221478.png

Serwer jest nastawiony głównie pod rozgrywke PVP, także pety nie będą posiadać bonusu 5% na potwory, jak to na serwerach zwykle bywało.

Hejting.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Tak szczerze mówiąc to w c**j nie rozumiem autora tematu.
3 NPC z neta w tym jeden zajebany od Naid'a, a Wy wrzucacie w temat jakbyście się spodziewali urwania dupy u ew. graczy.

0VPaRnd.png

Opublikowano

3 NPC z neta w tym jeden zajebany od Naid'a, a Wy wrzucacie w temat jakbyście się spodziewali urwania dupy u ew. graczy.

Odstaw alkohol, bo ja tu widzę 3 stare pety, a nie jakieś npc. xD

Poza tym jedyny pet jaki mi się podoba to ten od Naida, reszta syf.

Czekam na więcej.

Typ serwera?

­

Opublikowano

Fajne są te feniksy, ale ten Spyro z trzema głowami jakoś nie bardzo pasuje do Metina - Przynajmniej moim zdaniem.

Gdyby zmieniło się kolorystykę tego Spyro na bardziej czerwoną, to wyglądałby o wiele lepiej.

Opublikowano

Aha fajnie imaguś robi na plikach Neudi. :)

+ Używasz mojego klienta ściągnij Deilę edytuj go sam, podobno jestem gównem.

A nawet na Xantisie nazwy w tabelce bonów serwera nie umiałeś...  ^_^

Opublikowano

Te 2 pierwsze wyglądają dobrze, ale ten trzeci jest komiczny i przypomina mi jakiegoś wodnego pokemona.

Opublikowano

Pety są ładne nw czemu wszyscy krytykują..

Owszem widziałem te pety już nie na jednym serwerze ale ładnie się prezentują.

80905622020518233637.png

Opublikowano

Mizune nie masz pewności że to naida jeżeli keyto to exportował dużo wczesniej.

ale tektura z eternity fakt.

Człowieku zamknij pysk.

Żadnego twojego bo jedyne co ty potrafisz to prosić innych o pomoc albo wywoływać błędy navi przez questa czy wgrywac type+2

za to ty wszystko umiesz zaczynając od spamu na gg jak dodać zdejmowane mounty i zmienić bony w tarczy.

Robisz tylko na gotowcach więc się nie wypowiadaj.

a i zrozum że z venoms'em cie tyramy bo niby sie nauczyłeś

ale nadal nie potrafisz nic dodać samemu nawet z poradników.

a i jesteś gównem xD

@kiedy next pety?

1912513.jpeg

Opublikowano

Ty Asfen to już k***a się pobawiłeś.... Ciebie dawno nie powinno być już tutaj.

Ludzie tak bardzo pytają się czemu ciebie tyram .. ? Hmm ...

Stare czasy ... bo stare ale ku**wa od tamtego czasu mnie nie przeprosiłeś, jak zrobiłeś ze mnie idiotę gdy ja ci pomagałem wstać na nogi, wyciągnąłem do ciebie pomocną dłoń, zrobiłem ci całe pliki, przecież ty człowieku nie umiałeś symlinków robić , (szkoda, że nie mam starego gg bo bym, fajne rozmowy odgrzebał). Pierdzielisz jakieś farmazony, że było to dawno ale człowiek nie zmienia się raptownie w twoim przypadku. Jesteś skończonym gównem i niczym, próbując teraz zrobić z siebie kogoś , nazwijmy to - "kogoś dobrego" to trochę ci nie wychodzi. Ty nic nie umiałeś, po tym jak odpicowałem te gówno zwane nie pamiętam już ja, no porobiłem wszystko dałem ci nawet własne game bo twoje sypały się jak buty po pielgrzymce do jerozolimy, to w dziwnych okolicznościach, zostałem zablokowany na GG , dostałem Bana na TS3 z dopowiedzeniem - "Wypi*erdalaj", tak o po prostu, a ty na gotowych pliczkach które ja ci po naprawiałem, postawiłeś serwer. Potem serwer znowu padł, to ty zniknąłeś z całym hajsem serwer zostawiłeś na pastwę losu i zwaliłeś całą winę na mnie gdzie ja ci zerze pomagałem .... Na szczęście miałem chyba z 10 świadków którzy poparli moją tezę, a upokorzyłeś mnie przy nie wiem 60 osobach na ts'ie ? Gdzie potem ja miałem przejąc projekt, to mi twoi  - "Koledzy" powiedzieli,  że venoms wyjazd zniszczyłeś serwer twoja wina...

Nie będę się powtarzać bo dla mnie do dzisiaj jesteś skończonym zerem i skończonym gównem i te twoje tysiące nicków i serwerów. Od tamtego czasu proszę abyś wszedł na TS'a i wytłumaczył mi - Dlaczego ? - Nie stać ciebie było na durne parę słów, tylko uciekałeś od obowiązków i od prawdy, gdzie prawda zawsze wyjdzie na jaw. Swoim zachowaniem reprezentujesz najniższy poziom intelektualny, dziecko z podstawówki potrafi więcej z siebie wykrzesać niż ty.

Więc schowaj się lepiej, bo jak ciebie tylko zobaczyłem na tym forum to mi po prostu, ciśnienie podskoczyło ...

Dalej czekam na wytłumaczenia może mi w końcu powiesz :) Mi nie musicie wierzyć, ale to co powiedziałem teraz potwierdzi z 15 osób ? Albo i jeszcze lepiej.

Czasami lepiej się przyznać niż drążyć temat do usranej śmierci, ale ty nawet nie masz godności ... ugrrr... 

- Ty wiesz co to znaczy w ogóle Godność ?, że takie słowo ISTNIEJE ?

Czekam na hejty i na noob'skie inne konta Asfena, które przyjdą mu z pomocą, bo nawet nie będzie w stanie odpisać ze swojego. Znowu pewnie ucieknie ...

Co do petów. Widziałem, je na tysiącach serwerów przed wami, nie są czymś nowym. Nawet już ja je miałem a to było z dobre 2 lata temu. 

Przeżytek, ale powodzenia z serwerem.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

jaki ty jesteś ku*wa fałszywy, wyraźnie napisałem coś w pierwszej linijce ta? to może zamiast używać plików lastivii I MOJEGO KLIENTA zrób COŚ SWOJEGO jak to powiedziałeś TERENZO... :)

Skończ błaznować, nazywanie klienta swojego po zmienieniu nazwy paru rzeczy to jak zmienienie koloru broni 1 level i oznaczenie jako nowość #asfen

Jako że dział ten i tak już jest wystarczająco zaniżany, a pety które pokaże widział cały świat, dla mnie są słodkie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Jak one są nowe to ja jestem z I klasy gimnazjum.

Opinia: :)

1) Kolorowany spreyem w paincie

2) Brzydki jakich mało

3) Tego 3-głowego smoka to ja na kilometr poznam i on nie jest nowy.. chyba że mu paznokcie pomalowałeś w paincie.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Mizune nie masz pewności że to naida jeżeli keyto to exportował dużo wczesniej.

ale tektura z eternity fakt.

Człowieku zamknij pysk.

Żadnego twojego bo jedyne co ty potrafisz to prosić innych o pomoc albo wywoływać błędy navi przez questa czy wgrywac type+2

za to ty wszystko umiesz zaczynając od spamu na gg jak dodać zdejmowane mounty i zmienić bony w tarczy.

Robisz tylko na gotowcach więc się nie wypowiadaj.

a i zrozum że z venoms'em cie tyramy bo niby sie nauczyłeś

ale nadal nie potrafisz nic dodać samemu nawet z poradników.

a i jesteś gównem xD

@kiedy next pety?

Nom i mam uwierzyć że model wziął z clienta 1, a teksture do Niego z clienta 2?

0VPaRnd.png

Opublikowano

Odstaw alkohol, bo ja tu widzę 3 stare pety, a nie jakieś npc. xD

Poza tym jedyny pet jaki mi się podoba to ten od Naida, reszta syf.

Czekam na więcej.

Typ serwera?

­

Pet tak samo jak koń jest npc.

Opublikowano

3 - faktycznie już stary, bo często go widać w prezentacjach.

2 - nie widziałam tego peta, ogólnie podoba mi się.

1 - również nie widziałam, ale taki sobie. Wygląda jak połączenie płaszczki ze smokiem. Nawet chyba ma pępek lub odbyt :mellow: :P 

Gzbi6XM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...