Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matchmaking Server Picker - Czyli koniec z dobieraniem ruskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś tam ponoć pyrka :) Póki co bez ruskiej hołoty.
@ Podstawowe pytanie- można za to wyłapać VACa? nie znam zasady dzialania tego programu

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś tam ponoć pyrka :) Póki co bez ruskiej hołoty.

@ Podstawowe pytanie- można za to wyłapać VACa? nie znam zasady dzialania tego programu

Tak jak pisze w filmie - Ten program blokuje połączenie firewall'em z wybranymi regionami i nas po prostu nie połączy z zablokowanym ip ;)

VAC jest tylko za ingerencje w pliki gry a ten program tylko dodaje reguły do firewalla. ;)

zpot.png

Opublikowano

Chciałbym sobie wypróbować, ale tu pojawia się problem - mam Norton Internet Security opłacony na rok, a nie chcę tracić pięniedzy i go wywalać z kompa (Nie da się firewalla wbudowanego wyłączyć). Czy jest jakaś możliwość, aby to działało z NIS zainstalowanym? :x

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Chciałbym sobie wypróbować, ale tu pojawia się problem - mam Norton Internet Security opłacony na rok, a nie chcę tracić pięniedzy i go wywalać z kompa (Nie da się firewalla wbudowanego wyłączyć). Czy jest jakaś możliwość, aby to działało z NIS zainstalowanym? :x

Spróbuj bez wyłączania firewall'a antywirusowego ale jak masz wyłączony to włącz firewall'a systemowego i sprawdź czy ci nie wyszuka rusków np.

A jak nie zadziała to sprawdź tą instrukcję: 

To turn off Smart Firewall
  1. In the Norton 360 main window, click Settings.

2. In the Settings window, under Detailed Settings, click Firewall.

3. On the General Settings tab, in the Smart Firewall row, move the On/Off switch to the right to the Off position.

4. Click Apply.

5. In the Security Request window, in the Select the duration drop-down list, select the duration for which you want to turn off Smart Firewall.

6. Click OK.

7. Click Close.

Albo to: 

zpot.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam włączoną zapore, wyłączyłem antywirka (z włączonym też próbowałem) i niestety, ale nie działa + miałem co pare minut problemy z połączeniem na pare sekund.

Opublikowano

Chyba działa, zagrałem jeden mecz i nie było żadnego ruska :D (Wybrałem EU WEST i EU EAST)

Na jakim regionie najlepiej grać?

1356721310-U739101.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za ten programik nie ma bana?

Nie ma bana za ten program + program i tak nie działa..

Chyba działa, zagrałem jeden mecz i nie było żadnego ruska :D (Wybrałem EU WEST i EU EAST)

Na jakim regionie najlepiej grać?

To zagraj 10 meczy z EU WEST i EU EAST to zobaczymy czy nie będzie ruska, ten program nie działa, wgl takie programy nie działają..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

To też zależy jaką wersję macie cs:go - chodzi mi o region, np. niemożliwością jest granie z ludźmi z ameryki, którzy siedzą przed komputerem w Alabamie czy Łiskonsin którzy mają region np. tylko Ameryka. Jeżeli masz wersję regionu Rosyjską, to zawsze będziecie grać z ludźmi którzy mają kupioną wersję csa z regionem Rosyjskim.

Hugo _/
Opublikowano

To zagraj 10 meczy z EU WEST i EU EAST to zobaczymy czy nie będzie ruska, ten program nie działa, wgl takie programy nie działają..

ty k***a jestes glupi, to ze ruskow zablokujesz nie znaczy ze ich tez nie przydzieli na inny serwer

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ty albo jesteś idiotą, albo tylko udajesz. Nie chcesz wysłać ss ani nic i pieprzysz jakieś farmazony, że nie działa ;_;. Programik działa bardzo dobrze, z kumplem zawsze go używamy i elegancko 0 rusków i 0 zjebanych hiszpanów :) Działa i nie słuchajcie się ludzi, którzy nie potrafią obsługiwać się najprostszym programem :) Dziękuję, dobranoc.

THP_1.jpg

Opublikowano

mi to nie dziala gralem z 9 razy z tego 4 gry z ruskimi wiec chyba nie bardzo to pomaga koledzy wyzej mieli po prostu szczescie ze ruscy spali albo cos ;]

QLFKxFS.png

Opublikowano

mi to nie dziala gralem z 9 razy z tego 4 gry z ruskimi wiec chyba nie bardzo to pomaga koledzy wyzej mieli po prostu szczescie ze ruscy spali albo cos ;]

Sprawdź, czy masz WŁĄCZONEGO firewall'a i czy uruchamiasz program jako admin.

a muszę przed właczeniem program właczyć csa czy bez różnicy?

Uruchamiasz program robisz to co pisałem/mówiłem wyłączasz i aż do wyłączenia firewall'a w systemie będzie efekt.

zpot.png

Opublikowano

Sprawdź, czy masz WŁĄCZONEGO firewall'a i czy uruchamiasz program jako admin.

Uruchamiasz program robisz to co pisałem/mówiłem wyłączasz i aż do wyłączenia firewall'a w systemie będzie efekt.

tak mam wlaczona zapore i uruchamiam jako administrator i dupa gram z ruskami caly czas jak dla mnie to czysty fart

QLFKxFS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zbiera mi się na śmiech jak widzię ludzi którzy piszą że łączy im rosjan, a sam program jest do bani. Wyobraźcie sobie że "ruski" mogą łączyć się nie tylko z serwerów w swoim kraju, ale także z innych tak jak my. Proponuję ustawić sobie amerykę, tam już ich ping jest za wysoki i raczej ich nie spotkasz(no chyba że imigrant).

Opublikowano

Mam pytanie:

1) Trzeba to ustawiac zawsze przed włączeniem csa?

2) Jakie regiony są ogarniete?

Jak chcesz wygrywać to rosja i szwecja.

Rosja - trafi ci się aim/wh do team i win

Szwecja - Najlepsi w cs :v

chociaż nie wiem na uj Ci to skoro te programy nie działają..

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

probowal ktos na tych azjatyckich i afrykanskich grac? kiedys gralem z koleszką z pakistanu i bylem nawet w ich klanie to nikt tam nie ogarniał ;o chcialbym to sprawdzic

xD
Opublikowano

te ruskie to gry psujo tak... trafilem 3 rusków bo grałem z kolega... 1 rusek krzyczal na mikrofonie staty po 8 rundach 3/1/8 2 rusek po 8 rundach staty 0/0/8 i skakał z 3 ruskiem po spawnie...

3 rusek mowil na mikrofonie głos mutacja muzyka w tle wydawalo sie ze na imprezie gra nwm staty 0/0/8 mimo ze mutacja grał jak 8 latek kupował obrzyna deagla .... nie wiem co to było

mecz rozegrany o 19 o tej godzinie najwiecej rusków nie polecam grać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...