Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie to drugie Authme Reloaded.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Panowie mam sprawę. Z racji iż LogiIt nie jest już na Bukkit.org i wszędzie indziej prosił bym jeżeli ktoś go posiada 1.7.9v pod Bukkita/Spigota proszę o wysłanie mi go na PW :D

Pomogłem ? Wiesz co zrobić :D

Opublikowano

Króry plugin jest lepszy na logowanie? xAuth czy AuthME?

Można prosić o usnięcie punktów ostrzeżen?

Najlepszy jest LogIt ale nie będę wykraczał poza pytanie więc tak: Jak masz mniejszy serwer to lepiej AuthMe a jak prowadzisz serwer +50 slotów to lepiej wybierz xAuth ale nie zalecam korzystania gdyż wersja xAuth jest na 1.6.2 i może się bugować

Opublikowano

Zdecydowanie lepszy plugin na logowanie jest - AuthMe.

- Łatwa konfiguracja

- Plugin jest bardziej dopracowany

- Brak żadnych błędów/bugów podczas logowania

Opublikowano

Najlepszym plugin na logowanie i co najważniejsze najbezpieczniejszym jest AuthME. Autor niestety zaprzestał rozwijać ten plugin, lecz rozwija go dalej pod nazwą AuthMe Reloaded.

AuthMe daje ci pełną kontrolę nad logowaniem. Jeden minus - nie wspiera logowania Premium.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Panowie mam sprawę. Z racji iż LogiIt nie jest już na Bukkit.org i wszędzie indziej prosił bym jeżeli ktoś go posiada 1.7.9v pod Bukkita/Spigota proszę o wysłanie mi go na PW :D

Tu masz kod otawrty: https://github.com/Thefilippop1PL/LogIt

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

@Azorek_Kh no i bugi też najlepsze w starym authme. Wystarczy, że masz nick np. Test gracz wejdzie na test i może się zarejestrować.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

AuthMe najlepsze nie zadne AuthMe Reloaded,xAuth.   Stare dobre AuthMe najlepsze ;) Widac hasla i wszystko ;)

No to chyba właśnie nie dobrze. Właśnie ogłosiłeś graczom Twojego serwera (ew. tych których jesteś technikiem), że masz TOTALNIE wywalone na ich bezpieczeństwo...

Hasła MUSZĄ być kodowane w SHA. Nikt nie ma prawa podglądać czyiś haseł; jest to bardziej chamskie; niż danie komuś keyloggera, ponieważ masz dostęp do jego hasła i on nie ma jakiejkolwiek kontroli nad tym, przeciwnie jak miałby to na swoim komputerze.

AuthMe-

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...