Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandoraMT2 , czy ten serwer jeszcze żyje ?

AsPolWSH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dawno teamu ( jakieś 2 lata), grałem sobie na Pandorze, teraz chciałem wrócić.

Wiec pytanie czy serwer dalej żyje i czy można tam spokojnie grać ? Ile jest graczy  ?

Opublikowano

Pandora wymarła już 2 lata temu. Nie polecam serwera, choć dziwnym trafem gra tam duża liczba graczy, to moim zdaniem nie jest on wart grania na nim. Głównym powodem jest zaniedbanie przez Administrację, brak GM co wiąże się z potężną ilością botów oraz innych hakjeruf. Ktoś kto zaczyna tam rozgrywkę, nie ma szans na wybicie się. "Legalny" exp od 180lvl to męczarnia. Serwer być może ma swój klimat, bo sam na nim grałem, ale jako tako nie polecam. :D

Opublikowano

Pandora jest fajnym serwerem jak Ci się chce expić ostatnie 2 lvl na 148-150 i końcowe lvl, bo to jest na prawdę masakra.

Polecam Ci granie na Laneris.pl

Laneris to bugów kupa i nic więcej. Lepiej idź na pandore albo czekaj na jakiś inny serwer easy . :p

Opublikowano

Witam,dawno teamu ( jakieś 2 lata), grałem sobie na Pandorze, teraz chciałem wrócić.

Wiec pytanie czy serwer dalej żyje i czy można tam spokojnie grać ? Ile jest graczy  ?

Serer zyje i trzyma sie swietnie. Jest tam sporo juz top leveli, ktore stowrzyly zgrane gildii. Graczy jak zwykle w godzinach szczytu nie ma sie jak przecisnac w jinno . Poza tym szybk osie tam wybic, zarobic oraz zdobyc perf eq

Opublikowano

Każdy ma kilka/kilkanaście kont 250 lv, pierdyliardy yang, kilkanaście setów eq. Boty latają na każdej mapie/na każdym ch i nikt ich nie banuje.

Ja tam wracałam jedynie po to, by pobić się na wojnach. Ale tylko dlatego, że dostałam postać i jedyne, co musiałam robić, to bonować itemki. Gdybym miała expić od nowa, to podziękowałabym na starcie. Na każdej mapie boty latają sobie po spotach przez ściany - szkoda nerwów. Jedynym sensownym sposobem na exp, jest zostawianie postaci "na szafie" (Komnata Pająka). Ale do tego trzeba mieć stabilny internet, by nie wywalało. Jeżeli masz tam dobrą ekipkę znajomych, to da się pograć. W innym przypadku nie ma sensu nawet zaczynać.

Pisałam to w dwóch różnych tematach, więc część się powtarza. W każdym razie - nic dodać, nic ująć.

c:

Opublikowano

Heh a licznik pokazuje czasami ponad 5k nawet. Ale 140-190 ale musi na siebie zarabiać - bo jednak stoi ciągle ;).

I 50 graczy na siebie zarobi, jak to ktoś kiedyś powiedział... :v

c:

Opublikowano

Żyje, i pod względem graczy ma się dobrze, aczkolwiek polecam poszukać jakiegoś nowszego serwera :P 

,,Doświadczenie jest najlepszym nauczycielem"  -Cyceron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...