Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z prywatnymi serwerami Metin2

Yokashi10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu mam problem z prywatnymi serwerami metin2. Polega on na tym, że przy ściągnięciu, rozpakowaniu i spatchowaniu danego privka nie odpala się. Sterowniki karty graficznej oraz Framework 4.5 jest aktualny, antywirus wyłączony tak samo jak zapora Windows. Najdalej udało mi się zajść gdy zastosowałem na cliencie "Rozwiąż problem ze zgodnością" wyszukało, uruchomiłem program wyskoczył pierwszy błąd Python Library not found, po reinstalu i powtórzeniu czynności wyskoczył kolejny błąd którego komunikatu niestety nie pamiętam.

Posiadam WIN 7.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

Po tym jak zrobiłeś rozwiąż problemy ze zgodnością, wyskoczyło ci coś z pythonem którego antywirus ci usówa. Python jest potrzebny bo bez niego nie opdali ci gry ja np. skopiowałem go z innego serwa i wszystko chodziło ok bo miałem ten sam problem.

Opublikowano

Problem polega w tym, że musisz uruchamiać jako admin, tryb zgodności ustawiać opcja prawym przyciskiem: rozwiąż problemy ze zgodnością, na czas startu wyłącz antyvira i zaporę, bo mogą blokować.

Jeśli nic nie pomoże to spróbuj wrzucić moda:

http://metin2mod.tk/privateservers.html

Btw. wszystkie clienty pobierasz od początku do końca i nic w nich nie modyfikujesz?

Opublikowano

Rozwiąż problemy ze zgodnością.

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...