Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperGuild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to 1.7.x

Sam jej uzywam :) Ale jak sie orientuje to wiecej ludzi gra na tej wersji niz na 1.8

Opublikowano

Wydaje mi się, że 1.8. może być troche niedopracowana, bo świeżo co wyszła i mogą być bugi. Lecz serwer będzie startował za około 3 tygodnie, wiec zobaczymy. 

Opublikowano

Czy wersja serwera zostala juz ustalona? Chetnie bym zagral, ale jak bedzie 1.7.x

Opublikowano

Prezentacja fajna, lecz jednak nie polecam.

Wykonane w 75% przez was?

Grałem na serwrze, gdzie te same mapy były i tak samo chest pvp. Śmieszne;]

/warp kanion

/warp stacja

/warp most/kopalnia

Pluginy są poprostu sklejką ;>

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Tak, mapa jest wykonana w 75% przez nas, A zdaje Ci się że grałeś kiedyś na niej, ponieważ był serwer minecraftpolska 2 lata temu, co miał podobną mapę, i wzieliśmy kilka rzeczy z tego serwera. Ale powtarzam, że ok 75% mapy, jest naszą pracą. Jeżeli chodzi o pluginy, to nie rozumiem dlaczego się wypowiadasz w ich kwesti, ponieważ nawet nie wiesz jakie mamy pluginy, i nigdy na serwerze nie byłeś. Jasnowidz? 

Opublikowano

Czyli poza pvp bedzie mozna miec dzialki, do ktoryh materialy mozemy kupic w sklepie tak?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...