Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikat ze strony Web - jak zablokować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tworzę bota, który sam przegląda strony, kopiuje coś tam itd. Jednak nie potrafię zablokować tego komunikatu (załącznik). Proszę o pomoc, z góry dzięki. (cały kod też jest w załączniku, stronę zakryłem z pewnych powodów)...

post-450013-0-02706200-1420556583_thumb.png

Opublikowano

zablokować masz na myśli .enabled = false ? :D. Ja kiedyś używałem drugiego formu jako msgboxa, daje więcej możliwości.

Opublikowano

Nieee. Po to pokazałem kod. Ten msgBox jest wykonywany nie przez aplikację, tylko przez stronę. A chce zablokować wyskakiwanie tego, ew. zamykać zaraz po pojawieniu.

EDIT: Tzn. może i przez aplikację, pewnie ten gówiany IE robi z igły widły i mimo, że stronka się załadowała to wywala błąd...

Opublikowano

może zrób najpierw text do ukrytego textboxa z niego sprawdź czy będzie zawierał "!element dos......" i jeśli nie to przekieruj dopiero do msgboxa  :D. Ale ja kombinuje xD

Opublikowano

Wciąż chyba nie rozumiesz :/ Jak mam przekierować ten tekst? To na załączniku to mój cały kod. To ta strona wysyła ten komunikat, ja nie mam żadnej komendy która by to wywoływała...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...