Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z virusem (próbowałem pobrać hacka do cs:go) :(

dolar193

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Na poczatku zaznaczam ze bardzo prosze o pomoc,wiem ze probwalem zle postapic ale kazdy uczy sie na bledach.Mianowicie probowalem pobrac hacka do cs:go z tego forum.Kiedy pobralem go i dezaktywowalem avasta (wiem glupie) to uruchomilem ten program i nic.Nic sie nie dzialo ale kiedy probowalem uruchomic menadzer procesow to one wariowaly i nic nie moglem zrobic.Avast wykrywa tego virusa ale nawt on nie mozego go usunac.Pewnego dnia zostawilem wlaczony komputer i poszlem zrobic herbate.(bylem sam w domu) kiedy wchodzilem do pokoju zobaczylem ze kursom sam otworzyl steama, i otworzyl okno avasta i probowal dezaktywowac go na 3 gdziny w ostatniej sekndzie dobieglem i odciagnelem kursor od tego.Od razu probowalem na nowo wlaczyc skan ale kiedy otwieralem avasta i chcialem kliknac skabowanie kursor sam sie ruszal w inna strone tak jak by ktos nim kierowal.Wiem ze to wydaje sie glupie ale wiem ze takie wirusy sa mozliwe.Blagam pomozcie mi.Aktualnie xzekam bo bo wlaczylem skanowanie przez avasta przy uruchamianiu systemu.Bardzo prosze o pomoc! Jak xos to moj skype to dolar193pl (w cs:go mam inny nick nz na forum)

Prosze pomozcie!

Opublikowano

Zrobie jeszcze dzisiaj ale potem bo aktualnie mam 85 % konczenia skanu avasta jak zrobie to wysle :)

A to na pawno nie jakis fake? Bo ten temat jest zablokowany :P

Opublikowano

............................................................................................................................................... <--- to jest przetwarzanie tego co napisałeś.

Jest również podpięty. Nie zadawaj głupich pytań tylko kieruj się moimi wskazówkami. Avast prawdopodobnie i tak tego nie usunie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...