Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką polecacie grę MMORPG ?

legends1010

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym dzisiaj zapytać się was czy znacie jakąś ciekawą, fajnie by było gdyby nową, grę typu MMORPG ? 
Nie mam specjalnych wymagań, gra może być płatna, może wymagać nakładu PLN, ważne żeby była dobra i przyjemnie się w nią grało  ^_^ 
Grałem w : 
4Story 
Metin2
Aion 
LoL

DOTA 2 
Rappelz 
LastChaos 

Liczę na ciekawe propozycje :) 

Opublikowano

World of Warcraft, jeżeli nie chcesz płacić abonamentu, zawsze znajdzie się prywatny. Polecam:
-Sunwell.pl

-Molten-WOW.com

-Atlantiss.pl

@TCQ
Przecież pisze że grał w Aion'a

No i zmienił.

1

2

3

Opublikowano

Zapomnialem dodać ze w Drakensang również gralem . Co do Tibi to nigdy nie przepadalem za ta gra, i jakoś sie w nią nie zagłębiałem. WoW to tytul z którego jest ściągnięte 90% obecnych gier MMORPA, ale chyba kiedyś w końcu zagram :)

Przyjże sie GW2, ale nadal czekam na dalsze propozycje. Gry z abonamentem także moga byc :)

Opublikowano

Spróbuj Path of Exile albo WoW'a na globalu. :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Dungenówki raczej odradzam, no chyba że by Ci to nie przeszkadzało (w takim razie C9, Vindictus. W obie grałem swojego czasu ale przestałem. Powód? zaczął mnie wkurzać brak otwartego świata, było wiele jump-eventów 50-60 lvl za darmo itp. na które niestety nie zdążyłem, częste lagi, wiele innych )

a tak to:

TERA

Lineage 2 - darmowe prywatne serwery. Gra stara ale co jakiś czas wychodzą coraz to nowsze, duże dodatki.

Aura Kingdom - o ile lubisz anime, cukierkową grafikę 

Minecraft

Guild Wars 2 - płatna

The Secret World - płacisz raz i grasz. Klucz około 30 zł na allegro

Path of Exile 

chyba tyle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...