Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie zapisuje się Save TBoI:Rebirth

Paryzze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam pewien problem. Nie zapisują mi się save'y z gry The Binding of Isaac: Rebirth. Gra oryginalna.

Jest to bardzo irytujące. Miałem świetny run, odblokowałem bodajże 3 postacie, dałem trochę dotacji do sklepu. Kończy się run, sprawdzam... Żadna postać się nie odblokowała. Pieniądze także nie są w tej maszynie dotacji.

Do tego jeżeli można to proszę o save z wszystkimi postaciami/kilkoma (głównie zależy mi na azazelu)

Opublikowano

Przeinstaluj grę i Steama. Wyczyść rejestry CCleanerem.

To nic nie daje.

@Offtop. Tak zauważyłem, że pod prawie każdym tematem z jakimś problemem piszesz właśnie to. Na dodatek, w pierwszym poście już to mogłeś napisać. To trochę takie sztuczne nabijanie postów.

Opublikowano

To nic nie daje.

@Offtop. Tak zauważyłem, że pod prawie każdym tematem z jakimś problemem piszesz właśnie to. Na dodatek, w pierwszym poście już to mogłeś napisać. To trochę takie sztuczne nabijanie postów.

Wcale nie, to pomaga. Rejestry zapisują dane gry. Jak je wyczyścisz zrobią się nowe i czyste.

Hm. W tym wypadku Sprawdź spójność plików na Steamie. Na każdym komputerze tak masz?

Opublikowano
Gra ze Steama czy nie?

@off Tak sobie posty nabijasz? Starasz się ich co więcej nawalić, a nie widzę, żebyś coś z sensem pisał.

@topic Przejdź do folderu gry Steam>Common>SteamApps>The Binding> z folderu Profile skopiuj sobie te pliki do innego folderu, żebyś ich nie stracił. Następnie je usuń i odpal grę ponownie. Stwórz nowy profil w sensie klikając zapis 1 2 lub 3 w grze. Zagraj 1 gre wpłacając na przykład coś na donation machine.

P.S Jeżeli nie masz tam takiego folderu to stwórz takowy.

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...