Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrajmy w The Sims 4!

Jadwinior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

=

Cześć! Przejrzyj moją kiełkującą działalność i doradź, co powinnam poprawić w poniższych produkcjach.

Każda odpowiedź pod tematem pozwoli mi rozwijać kanał, za co bardzo dziękuję!

Tytuł: The Sims 4 #06 - Ciąża!

Opis: Dzisiaj nareszcie test ciążowy Alicji będzie miał pozytywny wynik! Ponadto uda nam się rozwinąć umiejętności i aspiracje. Progres!

http://youtu.be/ASWXSlguJRo

Tytuł: The Sims 4 #05 - Wpadka za wpadką...

Opis: Dzisiaj Alicja i Gabriel wskoczą razem do łóżka, aby spłodzić kolejne dziecko. Klara zaplanuje imprezę życia, ale... zresztą - zobaczcie sami!

http://youtu.be/Xbcaumm_SOE

Tytuł: The Sims 4 #04 - Nowy stary dom

Opis: Dzisiaj rozwój pełną parą! Awanse, remonty, aspiracje i kilka nowych kolekcji! Klara zdradzi plany na przyszłość oraz zaliczy małą wpadkę przy pisaniu książki, a Gabriel nareszcie zaspokoi swoją naturę, wybierając się na wymarzony trening.

http://youtu.be/mCtZA_q5U50

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Na moim kanale będą również inne gry, jednak od razu mówię, że w większości przypadków wolę popularne tytuły z nowoczesną grafiką, niż klasyczne starocie. :)

KLIKNIJ

Opublikowano

Czemu nie dodajesz do tego głosu :(. Twój głos naprawdę przyjemnie się słucha i mogła byś go wykorzystać :).

Opublikowano

@XeLin PL Tylko w pierwszej części nie ma głosu. Dodałam tę informację w adnotacjach. 

KLIKNIJ

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngpaulis669 Oczywiście spróbuję, jednak Simsy nie wymagają skupienia i są według mnie najlepsze do nauki jednoczesnego grania i komentowania. Później zajmę się również innymi grami, ale najpierw nabiorę trochę doświadczenia. :)

KLIKNIJ

Opublikowano

Polecam polecam :) Mikro fajne bez szumów :)

Gra też odpowiednio wiciszona + Bosky głos *.*

Fajnie opowiadasz i komentujesz gre a to duży +
Będę oglądał kazdy odcinek i powodzonka :)

Opublikowano

@Sl0xey Dziękuję, następny odcinek postaram się zrobić dwa razy krótszy - myślę, że wtedy o wiele lepiej będzie się to oglądało. Dodatkowo spróbuję poprawić jakość obrazu.

KLIKNIJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...