Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tortuga - Metal

zix-u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się tego sprzedać

Większe lv kupują, po prostu wchodzą na postać. Ale tylko tacy, którzy sobie ufają.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Ja sprzedawałem na tortudze 2 tygodnie temu po 60kk :) Po prostu musisz robić to z jakimś zaufanym high lvl przez allegro (ja tak robiłem). Dałem mu passy do konta, on sobie ulepszył i zapłacił.

Opublikowano

Większe lv kupują, po prostu wchodzą na postać. Ale tylko tacy, którzy sobie ufają.

Jak się znają lub są w tej samej gildii to nie problem. Większość oszukuje na tej zasadzie że niby ulepsza, ale tak na prawde tego nie robi i pisze że nie udało sie ulepszyć, lub po prostu wylogowuje sie z kasą i dla tego mało kto kupuje od byle kogo. Wątpie nawet ze ktos z Administracji będzie chciał uczestniczyć przy takiej ,,wymianie''

Opublikowano

Jak się znają lub są w tej samej gildii to nie problem. Większość oszukuje na tej zasadzie że niby ulepsza, ale tak na prawde tego nie robi i pisze że nie udało sie ulepszyć, lub po prostu wylogowuje sie z kasą i dla tego mało kto kupuje od byle kogo. Wątpie nawet ze ktos z Administracji będzie chciał uczestniczyć przy takiej ,,wymianie''

Powinien zapłacić mimo tego, że spaliło.. ;)

Opublikowano

Aysein, chodzi o to, ze ten ktos mowi, ze niby spalilo, a tak naprawde nie probowal nawet ulepszyc, albo i nie ma wgl tego kamienia. Jesli chodzi o sellanie to tak jak zmianki i dodania, albo on ci daje item do ulepszenia, a ty mu cos pod zastaw, albo musi wejsc na Twoje konto. Najlepiej postaraj sie znalezc kupca z duzym levelem z jakiejs znanej na serwie gildii

Opublikowano

Powinien zapłacić mimo tego, że spaliło.. ;)

Widzę że masz problemy czytania ze zrozumieniem ;)

Napisałem że ciężko jest znaleźć osobę co zgodzi się na taką wymiane z pierwszą lepszą osobą ( osoba która napisze na wołaj że sprzeda Metal)

Opublikowano

"Większość oszukuje na tej zasadzie że niby ulepsza, ale tak na prawde tego nie robi i pisze że nie udało sie ulepszyć"

No to mówie chyba, że mimo tego że spaliło powinien zapłacić a to że ktoś może na tej zasadzie oszukać to już jego problem.

Allegro i tak ma to głęboko w d***e bo z tego co wiem to zajmują się rzeczami od 150zł, nie raz taka sytuacja była że kliknął kup teraz, ja mu dałem passy a kasy nie było.

Opublikowano

Chyba napisałem, że takie osoby, które sobie ufają. Nie wiem po co drążyć temat.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

nie da się tym handlować więc wystaw aukcje na allegro, zainteresowana osoba wyśle pieniądze a Ty dasz konto z metalem.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...