Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer HC 1.2.5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie,czy opłaca mi sie robic serwer hardcore na 1.2.5.Ostatnio wszyscy narzekaja jak to bylo kiedys,stare czasy etc.Chcialbym zebyscie napisali mi czy gralibyscie na takim serwerze okolo 150 slotow a i jeszcze najlepiej jakbyscie polecili mi jakis dobry stabilny hosting.

88705450978566678444_thumb.jpg

Opublikowano

Najlepiej to weź sobie kup dedyka jakiegoś na hosteam np. Wtedy masz polską lokalizacje i pewność że na jednym dedyku nie ma 100 serwerów przez co serwer może lagować. Co do wersji moim zdaniem za stara.

Opublikowano

Gram na skafie od 6 edycji chciałbym wrócić do siódmej i ósmej edycji, ponieważ wtedy nie wiedziałeś co to HARDCORE dedłeś nie myślałeś o tym co straciłeś itd. tylko grałeś dalej. Myślę, że lepiej zmienić wersje na 1.6.4 ale wątpię, że każdemu będzie się chciało zmieniać wersje minecraft itp.Co do zmiany do starych czasów się nie zmienisz tego, ponieważ ludzie będą kopać beczki oraz jakieś trapy.

Pozdrawiam Drakuś. 

Opublikowano

W starych czasach nie chodzi o wersję, chodzi o klimat jaki wtedy panował na serwerach. Dla graczy to było coś nowego, wiedzieli, że muszą uważać by nie zginąć, a to było trudne to zrealizowania z względu na przeciwników. Wątpię, że uda Ci się przywrócić stary klimat, ale jestem jak najbardziej za tym byś spróbował.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...