Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kamermodem 2012sf

krzysiu1152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóż wgrałem kamermoda sf 2012 do serwer PandoraMT2 włączam,wybieram PandoreMT2 wpisuje pasy,wybieram postac i ładuje się dosłownie 15%z  paska  i wyrzuca metina... Próbowałem też wgrac kamermoda do metina PL to przy włączaniu nic się nie dzieje dosłownie,próbowałem rowniez odpalac przez administratora - nic.

Z góry dzieki za pomoc,pozdrawiam

Opublikowano

Teraz gdy odpaladam w kliencie PL'a to ładuje się cały pasek i wyskakuje takie małego okienko w którym są same znaki zapytania i do wyboru tak,nie a metin się wyłącza:/

- dodam,że mam windowsa 7

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/993950-microsoft-visual-c-runtime-error-zajrzyj-tutaj/

Wklej tutaj zawartość pliku syserr.txt jeśli coś jest(client).

Zainstaluj MV C++ jeszcze 2010/2012.

Upewnij się, że client jest spatchowany.

Jeśli nie pomoże, to jeszcze takie coś: 

Po otworzeniu okienka gdzie mamy przycisk "Rozpocznij grę", należy wejść w folder z grą i usunąć plik Errorlog.exe
Opublikowano

Zrób jeszcze rzeczy opisane poniżej - mają one związek z tym, że client nie chce się odpalić:

Rozwiązanie pierwsze
Sprawdzenie wymagań gry i specyfikacji komputera. Taki błąd może wyskakiwać gdyż nasz komputer jest po prostu za słaby.

Rozwiązanie drugie
Całkowite usunięcie gry i ponowne zainstalowanie najlepiej na innej partycji.

Rozwiązanie trzecie
Przed włączeniem gry odszukujemy plik errorlog.e_x_e i kasujemy go.

Rozwiązanie czwarte
Blokujemy errorlog.e_x_e firewallem

Rozwiązanie piąte
Odpalamy rejestr - Win + R - wpisujemy regedit i otwieramy po kolei HKEY_CURRENT_USER->Software->Microsoft->Windows->CurrentVersion->Policies->Explorer w kluczu explorer wybieramy nowy a później wartość DWORD i wpisujemy DisallowRun i nadajemy mu wartość 1.
Wchodzimy do nowo utworzonego klucza i wybieramy nowy i wartość ciągu (nazwę możesz dać jaką chcesz najlepiej dawać kolejne cyfry).
Później w nowo utworzonej wartości klikasz dwa razy i w pole dane wartości wpisujesz nazwę pliku wykonywalnego aplikacji której nie chcesz by się uruchamiała w tym wypadku errorlog.e_x_e. 

Opublikowano

Nic:/ nie wiem o co chodzi,nigdy nie miałem takich problemów z metinem, kiedyś na komputerze normalnie używałem kamermoda a teraz od 2 lat mam laptopa,chciałem ostatnio odpalic kamer moda i tutaj na laptopie nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...