Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] TheMajster

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miszczu widzę, że nowe konto założyłeś na mpc, już sie tak nie podniecaj :*

Ja w tych co hejtują mam wyje**ne, nie znają mnie to nie muszą sie wypowiadać .

Skoro niby aż tak bardzo masz wyjebane, to czemu odpowiadasz na prawie każdy negatywny głos?

Pod względem umiejętności mogę polecić.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Skoro niby aż tak bardzo masz wyjebane, to czemu odpowiadasz na prawie każdy negatywny głos?

Pod względem umiejętności mogę polecić.

Ponieważ, jak ludzie nie wiedzą co umiem, to nie powinni komentować. Za każdym razem ich uświadamiam, a z tym "Miszczu" to jest zupełnie inna sprawa :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Haha , nie polecam ! Nie dość że szczyci się bardzo wysoką znajomością ortografii co pokazał w ostatnim poście to jeszcze udaje że coś ogarnia . @Klaas. nawet nie ma co z nim gadać , zwykły zjeb i tyle .

Ktoś kto bardzo mnie nie "lovcia" założył konto i specjalnie skomentował :)

No gościu, ja mam gdzieś co ty o mnie myślisz.

Ps. Wiem, że troszku późno odpisałem ale nie wchodziłem do tego działu 

Opublikowano

"Zabezpieczanie przed DDos,Dos" Hahah po takim tekście mogę wywnioskować, że nie znasz się na administracji serwerami.. Po całej tej rozmowie która się tutaj wywiązała nie polecam

Opublikowano

"Zabezpieczanie przed DDos,Dos" Hahah po takim tekście mogę wywnioskować, że nie znasz się na administracji serwerami.. Po całej tej rozmowie która się tutaj wywiązała nie polecam

Jeżeli myślisz, że jesteś takim "pro elo hackerem" To zą różne możliwości do ominięcia pakietów :)

Ale widocznie się nie znasz, wiec prosił bym abyś sie nie udzielał :)

Opublikowano

Jeżeli myślisz, że jesteś takim "pro elo hackerem" To zą różne możliwości do ominięcia pakietów :)

Ale widocznie się nie znasz, wiec prosił bym abyś sie nie udzielał :)

Nie znasz mnie wiec milcz. Ciekawe jakim softwarowym gównem zatrzymasz sobie atak ddos który najpierw dociera do karty sieciowej i to ona nie wyrabia, i odcina serwer? Nie wmówisz mi ani nikomu innemu kto się na tym zna, że powstrzymasz softwarem atak ddos tylko porządny hardwarowy filter sieciowy coś poradzi. Więc skończ zanim bardziej się skompromitujesz. 

Opublikowano

Nie znasz mnie wiec milcz. Ciekawe jakim softwarowym gównem zatrzymasz sobie atak ddos który najpierw dociera do karty sieciowej i to ona nie wyrabia, i odcina serwer? Nie wmówisz mi ani nikomu innemu kto się na tym zna, że powstrzymasz softwarem atak ddos tylko porządny hardwarowy filter sieciowy coś poradzi. Więc skończ zanim bardziej się skompromitujesz. 

Dziecino moja droga, Też mnie nie znasz i nie wiesz co potrafię, ale nie jeden mi pisał tak jak ty, lecz się mylił i po chwili uświadomiłem go na jakiej zasadzie to działa :)

Opublikowano

Dziecino moja droga, Też mnie nie znasz i nie wiesz co potrafię, ale nie jeden mi pisał tak jak ty, lecz się mylił i po chwili uświadomiłem go na jakiej zasadzie to działa :)

Dziecino.. Nie muszę Cię znać by widzieć, że gówno umiesz. Nie zrobisz nic softwarem z ddos. Nie jeden był taki spec co myślał, że zatrzyma softwarem ddos. "Ataki DDoS wykorzystują dostępną przepustowość serwera, co prowadzi do niedostępności usługi lub infrastruktury." Więc pochwal się jak to te ataki masz zamiar za pomocą softwara zatrzymać tylko proszę daruj sobie magiczne regułki iptables... Tylko filtrując ruch na sieci za pomocą filtra harwarowego jesteś w stanie wykryć i zablokować atak ddos. 

Opublikowano

Dziecino.. Nie muszę Cię znać by widzieć, że gówno umiesz. Nie zrobisz nic softwarem z ddos. Nie jeden był taki spec co myślał, że zatrzyma softwarem ddos. "Ataki DDoS wykorzystują dostępną przepustowość serwera, co prowadzi do niedostępności usługi lub infrastruktury." Więc pochwal się jak to te ataki masz zamiar za pomocą softwara zatrzymać tylko proszę daruj sobie magiczne regułki iptables... Tylko filtrując ruch na sieci za pomocą filtra harwarowego jesteś w stanie wykryć i zablokować atak ddos. 

Czy ja mówie coś o "software" 

chyba nie :)

W sobotę zakupie vps'a na jakimś pierwszym lepszym chostingu, wgram skrypt i zobaczymy czy chociaż uda ci sie wbić 0,1 % pakieta :)

Opublikowano

Czy ja mówie coś o "software" 

chyba nie :)

W sobotę zakupie vps'a na jakimś pierwszym lepszym chostingu, wgram skrypt i zobaczymy czy chociaż uda ci sie wbić 0,1 % pakieta :)

"chostingu" chyba się pisze hosting. "Czy ja mówie coś o "software"" a potem piszesz "wgram skrypt" a skrypt to software chyba, że w książkach źle pisali :(. Jeszcze bardziej chcesz się kompromitować? 

Tak więc nie polecam nikomu tego "technika" 

PS. Kończę tą rozmowę bo szkoda mojego czasu. 

Opublikowano

ładnie opisane po wpisach twierdze, ze się nie zna ale ziomka nie znam wiec zostawiam opinie dla was

Dzięki za opinię, pierwszy który mnie nie zna i nie osądza zbyt pochopnie :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...