Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] TheMajster

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha gorszego technika chyba nie ma , nic nie umie. Nie ma żadnych skryptów itp.  Nie polecam :)

Opublikowano

Miszczu, hahaha.

Też cie nie lubię i nie pokazuje tego na forum.

Twój ts3 to najgorsze gów*o jakie może być.. Administracja rozdaje ip graczy, sama gimbusiarnia, oprócz filby..

Miszczu dlaczego ty zawsze musisz mieć ostatnie zdanie, chociaż sie ono wgl nie liczy. Niby taki ogarnięty administrator z cb a mikrofonu na przycisk nie umiesz ustawić i słychać twoją patolog*e w domu, nikt ci tego z administracji nie powie, ale to prawda. Rozwiązuj problemy inaczej, a nie jak odszedłem z administracji zacząłem cb cisnąć to odrazu zbanowałeś zamiast coś powiedzieć. Powiem zwięźle i na temat, nie masz jaj  :*

Nie wiesz co umiem a czego nie bo mnie nie znasz :*

Opublikowano

Hmmmm, powiem krótko na temat nie polecam tego pana, nigdy o nim nie słyszałem i nie wiem czy wgl coś potrafi...

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Hmmmm, powiem krótko na temat nie polecam tego pana, nigdy o nim nie słyszałem i nie wiem czy wgl coś potrafi...

No nie wiesz czy coś potrafię, to po co komentujesz?

Opublikowano

Widzę zebrało się dwóch "wykaflifikowanych" techników , Rokat bardziej bym pilnował swojego serwera bo coś się szykuje ;)

Opublikowano

Widzę zebrało się dwóch "wykaflifikowanych" techników , Rokat bardziej bym pilnował swojego serwera bo coś się szykuje ;)

No no kolego czyżby groźby?? Mam baze danych !!!!

Opublikowano

Miszczu, żeby nic sie na cb i na twój serwer nie szykowało, bo moje ma pierdolnięcie. Pamiętaj, filba wie :)

Opublikowano

Co ci po bazię ? Maszyna jest zabezpieczona czego ty nie potrafisz , wszystko jest robione inaczej niż przez poradniki jak twój ts :)

Opublikowano

Prawda jest taka, że gówno umie, nie licząc niszczenia bo to wychodzi mu najlepiej... Dajcie mu permisje a wasz teamspeak wyparuje.

+ nie potrafi zabezpieczyć vps, a skrypty to chyba do minecraft'a pisze... żenada.

00440007007955004297.jpg

Opublikowano

O boże widzę groźby lecą :) Hahaha Rokat ty się zajmij tym swoim pro elo ts3 na licencji crashowanej i sprzedawaj dalej te tsy na sloty :) dużo z tego będziesz miał :D

A co do tego niby z dupy technika powiedz mi czy ty wgl jakiegoś TSA zrobiłeś czy tylko napisałeś temat po to aby sobie posty nabijać ??

Żenada w ciul...

Pozdrawiam.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Co ci po bazię ? Maszyna jest zabezpieczona czego ty nie potrafisz , wszystko jest robione inaczej niż przez poradniki jak twój ts :)

Ja nie mam ts'a chłopczyku :)

Ale widzę że swoich przydupasów z ts'a wziąłeś, żeby pisali o mnie źle  :)

Opublikowano

Reasumując uważam, że w 90% nie macie pojęcia o prowadzenia ts... Sądząc po waszym zachowaniu nie trudno to zauważyć... na tą chwilę nie polecam :)

graphic.png

Opublikowano

Reasumując uważam, że w 90% nie macie pojęcia o prowadzenia ts... Sądząc po waszym zachowaniu nie trudno to zauważyć... na tą chwilę nie polecam :)

Reasumując , po co sie udzielasz jak nie wiesz o mnie nic ?

Opublikowano

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•

—~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~—

Co oferuję ? 

—~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~——~"*°••°*"~—`´—~"*°••°*"~—

•¤»(( Perfekcyjnie zrobione rangi ))«¤•

•¤»(( Zabezpieczanie przed DDos,Dos ))«¤•

•¤»(( Skonfigurowanie maszyny i optymalizacja ))«¤•

•¤»(( Pisanie skryptów pod ts3 ))«¤•

•¤»(( Uruchomienie skryptów ))«¤•

Czego oczekuję: 

•¤»(( Administracji +16 ))«¤•

•¤»(( Milej atmosfery ))«¤•

•¤»(( Szacunku ))«¤•

Kontakt: 

•¤»(( Tylko i wyłącznie PW ))«¤•

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*••*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•

Zobaczyłem że piszesz skrypty pod tsa.Zgłoś się na gg 35694104 .

Opublikowano

Haha , nie polecam ! Nie dość że szczyci się bardzo wysoką znajomością ortografii co pokazał w ostatnim poście to jeszcze udaje że coś ogarnia . @Klaas. nawet nie ma co z nim gadać , zwykły zjeb i tyle .

Opublikowano

Haha , nie polecam ! Nie dość że szczyci się bardzo wysoką znajomością ortografii co pokazał w ostatnim poście to jeszcze udaje że coś ogarnia . @Klaas. nawet nie ma co z nim gadać , zwykły zjeb i tyle .

Miszczu widzę, że nowe konto założyłeś na mpc, już sie tak nie podniecaj :*

Mimo, że hejt :( życzę powodzenia.

Całkiem ładnie napisane ! ;)

Ja w tych co hejtują mam wyje**ne, nie znają mnie to nie muszą sie wypowiadać .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...