Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nickiem

Gaztuban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(nie wiem czy w dobym temacie piszę więc jak w złym to prosze o przeniesienie czy cuś a nie usuwanie)

O tuż. Chciałem zakupić sobie konto premium ale nie mogę na pewien nick. I tu pojawia się mój problem.

Kiedyś kiedyś zarejestrowałem konto na minecraft.net nickiem na które teraz chciałem kupić premke.

Jakiś rok temu zmieniło się rejestrowanie i logowanie i nie wiem teraz czy ja mam nadal to konto na nicku czy nie. I czy istnieje możliwość bym kupił premke na ten nick jaki chce? Bo ja tylko się kiedyś zarejestowałem i nie kupiłem premki.

Opublikowano

Myślę, że te konto nadal istnieje nieusunięte. Ale lepiej, żeby się upewnić napisz do Supportu. 

Opublikowano

Niestety przez zmianę rejestracji konta nie odzyskasz, chyba że napiszesz do supportu. Miałem ten sam problem. Zmień nick, ja zmieniłem i się cieszę, bo nie mam takiego jak na tym forum tylko normalny.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Czytałem w temacie o nickach, że mają w planach usuwać te konta, które się zarejestrowały na nick ale nie zakupili gry. Ale zapewne daleko do tego bo coś wspominali o zmianach nicku wiec w niepewnej i dalekiej przyszłości zapewne to nastanie. Sporo czasu zajęło mi znalezienie tego.

link do tematu

edit: na fonie wlasnie znalazlem ze mozna kupic za pomoca gift code tutaj link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...