Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim najłatwiej wycarrować grę z LS#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tym się da przegrać? :P

Jeszcze tego nie poczułem

W każdej grze jedynie zauważyłem osoby piszące " Cassio i record reported" jakie smutne ;(

176331420544910214332.jpg

DIAMOND INCOMING !

gratuluję inteligencji. Po tym kda i statach riot może sprawdzić co to za konto xD

@topic

xerath/syndra 85 % win ratio ze 100+ gier here

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Najlepsze skrypty imo katarinakitty, xerath od hondy, gagong syndra, devcassio, na adc vayne hunter rework iiii jinx od sebastiana, stoned amumu, kurisu riven, blitz

Do tego ofc evadzik z trackerkiem

Opublikowano

Xerathem od Hondy z dobrym myśleniem + z jaką DevCassio na topie/ Jinx na marksmanie+ base ulcie dobrze myślącą, nie da się przegrać

Xerath obowiązkowo, napierdala z kilometra, ma stuna, slowa, dobijacza farciarzy oraz z kielichem + morello 40% cd i spamisz Q co 3 sekundy elo.

Opublikowano

odpowiedź: nikim...
Daną postać trzeba ogarniać i to dość mocno jeśli masz kontrę na linii na danego champa to wiedz że będzie ci to uprzykrzać grę a w ostateczności nie osiągniesz swego celu carrowania :P dlatego polecam zrobić sobie dwa tzw. Main championy i ogarnąć je do perfekcji w tedy carrowanie nie będzie trudne newet kiedy taki teemo będzie z tb na linii możesz carrować wszystkim (oprócz supporta oczywiście :D)

Uważaj na snajperów.

Opublikowano

a ja polecam Kaliste na adc - kosi all evade + kalista od hellsinga i 99% szans na win (troche przeadzone ale nadal prawdziwe)

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...