Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim najłatwiej wycarrować grę z LS#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, poleci mi ktoś kilka postaci i skrypty dzięki którym będzie łatwo wycarrować grę na poziomie silvera/golda .

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Syndra kosi.
http://www.joduska.me/forum/topic/4364-gagong-syndra-12312014-v118-the-real-god-mode-obamas-update/

do tego Evade i jeśli lubisz to możesz dorzucić pomocnicze skrypty typu Tracker, HiddenObj itp.

Jest jeszcze fajny temat na forum joduska z tier listą pod L#: http://www.joduska.me/forum/topic/13518-wipguide-l-toptiers-champions/

Jeśli pomogłem liczę na lajka  B)

Jeżeli pomogłem to skromnie liczę na lajka  <3

Opublikowano

polece ci na moim przykladzie bo sama w goldzie siedze. mi najlatwiej jest:

ahri, katarina, syndra

vayne, tristana

lee sin

@Pelikano gre mozesz przegrac nawet jak ogarniasz. cassio to papier, malo hp malo mr i pancerza. focus i lezysz a escape brak, jedynie jakis stun ew. erka ale to i tak nie zawsze pomoze. jesli dostajesz 4 raki to nie ugrasz, nie ma szans. ale linii sie przegrac nie da. juz na 2 lvlu jak masz Q+E a Q trafi to mozliwy jest kill.

gl!

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Od wczoraj gram Syndra i kazda gre cerruje. Polecam ci ja, ale uprzedzam, ze patch 4.22 nerfy daje na

Syndre wiec nie wiem :P Zostanie zmniejszony dmg z q i zasieg z e. Ale warto i tak ;P

Opublikowano

polece ci na moim przykladzie bo sama w goldzie siedze. mi najlatwiej jest:

ahri, katarina, syndra

vayne, tristana

lee sin

@Pelikano gre mozesz przegrac nawet jak ogarniasz. cassio to papier, malo hp malo mr i pancerza. focus i lezysz a escape brak, jedynie jakis stun ew. erka ale to i tak nie zawsze pomoze. jesli dostajesz 4 raki to nie ugrasz, nie ma szans. ale linii sie przegrac nie da. juz na 2 lvlu jak masz Q+E a Q trafi to mozliwy jest kill.

gl!

Nie pierdol :D Sam gre potrafilem wygrać jak zestunowałem z ulta 4 osoby, wszystko jest mozliwe i tu mi nie pierdol haha :D

Co do tematu to jeszcze bardzo dobrym skryptem jest marksman na wiekszosc ADC oraz KurisuRiven.

Opublikowano

Nie pierdol :D Sam gre potrafilem wygrać jak zestunowałem z ulta 4 osoby, wszystko jest mozliwe i tu mi nie pierdol haha :D

Co do tematu to jeszcze bardzo dobrym skryptem jest marksman na wiekszosc ADC oraz KurisuRiven.

grzeczniej sie prosze do mnie zwracac xD

ta, to chyba w mrocznej krainie zwanej bronze 5, ew silver. niemozliwe. nie uwierze poki nie zobacze ;] zanim bys doszedl i uzyl R (co malo mozliwe ze az 4 bys zlapal) to ktos z enemy dawno by Cie zabil, a skoro tego nie zrobili, to znaczy ze miales ogarniety team. nagraj - uwierze. piona xD

nie wyobrazam sobie ze mogles grac na takich rakow na jakims tam lepszym poziomie ktorzy widzieli, ze cassio carry hard a mieli ja w d***e i pozwolili uzyc R easy. no way!! sciemniaszxD

Opublikowano

@naturus Haha! :D Mówiłem w pozytywnym sensie, nie mialem zamiaru urazic :D Oj no ADC miałem na 2x E, feed + skrypty czynią cuda, a dodam, że grałem na gold 4-5, będąc w plat 2(gralem duo) i w sytuacji gdy byłem 1 na 3 to nie straciłem prawie hp (może 1/5) haha :)

Opublikowano

grzeczniej sie prosze do mnie zwracac xD

na dodatek feministka XDDD

@antychujek

cassio

Opublikowano

na dodatek feministka XDDD

@antychujek

cassio

feministka bo nie zycze sobie (na dodatek w zartach) by ktos uzywal wulgaryzmow mowiac do mnie? f**k logic xD raczej ANTY feministka.

@Pelikano i tak nie uwierzę, czekam na film :D

Opublikowano

Cassio bardzo dobra postać, nie przegrałem nią mida, a raz grałem supporta i dobrze zagranym ultem wygrałem całą grę :P Jeśli masz dobry team i rzucisz ulta na co najmniej 3 przeciwników to teamfight jest win. Poza tym jeśli dobrze zbudujesz ją to nie jest papierowa, ja zazwyczaj zaczynam RoA-Rabadon (jeśli mam dobry feed, czyli prawie zawsze) albo Rylai(jeśli idzie na ciebie duży focus)- później to co nie złożyłem czyli Rabadon/Rylai ew. jeśli jest dużo AD to Zhonya- później Void Staff - a ostatni itemek to już sytuacyjnie się dobiera czy to jakieś Ga itd. Syndra też jest mega kosa do carrowania, do tego mogę polecić Jinx,Vayne,Tristane,Twitcha bardzo dobre postacie carrujące. Podobno jeszcze kalista jest dobry dzięki orbwalkerowi i tej pasywce ale nie grałem nim więc nie wiem dokładnie. Pozdrawiam

Opublikowano

@2up HiddenObject - jak nazwa wskazuje, pokazuje ukryte rzeczy, typu wardy, podświetla pułapki
Tracker - z tym nie jestem pewny, bo nigdy nie uzywalem.

Opublikowano

feministka bo nie zycze sobie (na dodatek w zartach) by ktos uzywal wulgaryzmow mowiac do mnie? f**k logic xD raczej ANTY feministka.

@Pelikano i tak nie uwierzę, czekam na film :D

To tym się da przegrać? :P

Jeszcze tego nie poczułem

W każdej grze jedynie zauważyłem osoby piszące " Cassio i record reported" jakie smutne ;(

176331420544910214332.jpg

DIAMOND INCOMING !

­345mulx.jpg

Opublikowano

To tym się da przegrać? :P

Jeszcze tego nie poczułem

W każdej grze jedynie zauważyłem osoby piszące " Cassio i record reported" jakie smutne ;(

Dodany obrazek

DIAMOND INCOMING !

takiego kda nawet faker zedem nie miał
Opublikowano

takiego kda nawet faker zedem nie miał

Takie kda jest na poziomie platyny 1/2 z dobrym mmr czyli gra z diamentami, a nie z poziomem brazu więc jeżeli wyciągniesz tutaj lepsze, to proszę o ss.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Takie kda jest na poziomie platyny 1/2 z dobrym mmr czyli gra z diamentami, a nie z poziomem brazu więc jeżeli wyciągniesz tutaj lepsze, to proszę o ss.

3 winy i erekcja

pls...

Opublikowano

3 winy i erekcja

pls...

A moge ci ich nawet i 30 zrobić , wieczorem wstawie ss a tymczasem proponuje zacząć coś grać, bo siedzieć w silverze czy też goldzie z L# to poziom raczej mierny. No chyba,że potrzebujesz boostingu to zapraszam na pw .

­345mulx.jpg

Opublikowano

A moge ci ich nawet i 30 zrobić , wieczorem wstawie ss a tymczasem proponuje zacząć coś grać, bo siedzieć w silverze czy też goldzie z L# to poziom raczej mierny. No chyba,że potrzebujesz boostingu to zapraszam na pw .

nie zapominaj że mam życie :c
Opublikowano

nie zapominaj że mam życie :c

Offtopic, raczej reporcik :P

Co do tematu:

Polecam również vayne z marksmanem ew corkiego z easy corki, jinx na base ulcie +marksmanie

Naprawdę dużo jest postaci do carrowania na L#:P

­345mulx.jpg

Opublikowano

3 winy i erekcja

pls...

i8f00i.jpg

Diax2 EUNE, gry only support(prócz 3-4 gier), za łatwo można się wyłożyć w late żeby grać tym na midzie. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...