Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje Client Mastera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak jak w temacie poszukuje klient mastera na mój prywatny serwer metin2. Serwer jest gotowy w około 90%, posiadam także stronę internetową. 

Od razu podkreślam, że poszukuje osoby która zna się na modyfikacji klienta. Wymagam aby osoba ta potrafiła dodać na przykład system run podobny do tego na globalnych serwerach, paski, dodatkowe okno z bonusami itp. Zdaje sobie sprawę, że to co napisałem wymaga nie tylko znajomości klienta ale także trochę plików (przykładowo dodanie systemu run będzie wymagało także modyfikacji plików). 

Osoba która dołączy do mojego teamu w postaci klient mastera otrzyma gm na serwerze. Także jest to fajna opcja dla kogoś kto lubi się bawić w metina a przy okazji trochę sobie dorobić. Mam nadzieje, że będą pisały do mnie tylko osoby które faktycznie się na tym znają. Wiążę z serwerem spore nadzieje i jestem przekonany że przyciągnie dużą ilość graczy jeżeli wyeliminujemy wszystkie bugi i wprowadzimy kilka udogodnień. :) Dlatego jeżeli myślisz poważnie o współpracy i na prawdę się na tym znasz to pisz.   :)

GG: 49947542

Opublikowano

Polecam, miło się z nim współpracuje. Ma dystans do serwera i do metina a serwer wygląda na bardzo solidny i nieźle się prezentuje :) Ale wydaje mi, się że bardziej poszukujesz technika a nie client mastera :P 

Opublikowano

Widać jaki ma do ludzi kontakt ^^.

Wynagrodzenie - "zrobisz ,a potem wypierd**aj"

Nie polecam , widać jaki na jakim poziomie ma kontakt do osób wyżej :)

Opublikowano

Widać jaki ma do ludzi kontakt ^^.

Wynagrodzenie - "zrobisz ,a potem wypierd**aj"

Nie polecam , widać jaki na jakim poziomie ma kontakt do osób wyżej :)

Odpowiadam tym które pytają na priw bo regulamin mpc forum zabrania pisania na temat wynagrodzenia na forum. Ale zaryzykuje i napisze tutaj: "Tak będzie płacone przed startem jeżeli wszystko będzie dobrze. Nie działa to na takiej zasadzie że ktoś odwali robote serwer nie wypali i nic nie dostanie.".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...