Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zareklamować serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Czy w aktualnych czasach, można jakoś serwer w miarę fajnie zareklamować, aby było około 50 osób na serwerze chociaż, nie płacąc za to YouTuberom? Tutaj w prezentacjach kiedyś siedziało po 400 osób i dało się zareklamować, a teraz nie ma jak serwera zareklamować. Max 50 osób w publikacjach... lAktualnie pracuje nad takim większym serwerem pvp, http://www.mpcforum.pl/topic/1348266-zapowied%C5%BA-waroflife-serwer-pvp/  staram  staram sie itp, tylko co z tego jak nawet tego nie ma jak zareklamowac? Może znacie jakieś fora, gdzie jest dużo osób i można by było jakieś zapowiedzi porobić? 

linki do ewentualnych for na pw 

like za pomoc

Opublikowano

Rozne fora, pododawac serwer na rozne listy serwerowe, w tych najpopularniejszych wypromowac serwer, jezeli masz duzo ludzi z mc na skype, to ich poinformowac, mozesz zrobic fanpage na fb itp...

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

U mnie najwięcej grało znajomych ze skype. Dzisiaj serwerów jest 124940359409095324 i naprawdę ciężko znaleźć chętnych graczy. A co gorsza, często dobre serwery świecą pustkami, kiedy inne ciągle zdobywają kolejnych graczy. Ciężko się z tym uporać, ale jeśli chodzi o teraźniejszość to najlepiej zapraszać znajomych, którzy zaproszą swoich znajomych xD

Mimo wszystko trzymam kciuki i życzę powodzenia

Opublikowano

Fanpage jest, Co mi z for, jak w publikacjach są pustki. Serwer będzie startował, za około miesiąc, a zapowiedzi juz sobie chce porobic, aby bylo najwiecej osob, Ale co z tego jak pustki są wszędzie... Znajomych na skype mam niewielu, Więc to nic nie da. Jednym słowem dupa ;/ 

Opublikowano

@up Ma racje... Serwer WesternMod zapowiada sie obiecujaca... Mysle ze moze wypalic, jezeli tylko bedziesz sie staral. Ta prezentacja mowi tylko tyle ze beda to "czasy westernowe" i bedzie goraca :P

Opublikowano

@ERACON Nie posiadam zdolności graficznych, Oczywiście, nie jest to "profesjonalna" i oficjalna zapowiedź, Jutro zostanie dodane logo zrobione przez znajomego grafika, a wkrótce pojawi się nowa zapowiedź w formie takiej dużej ładnej grafiki. Serwer będzie startował, najwcześniej za miesiąc więc wszystko jest do ogarnięcia, A wcześniej zrobienie zapowiedzi nic nie szkodzi, nawet i takiej, zawsze cos da, lecz wiadomo że dupy ona nie urywa że tak się brzydko wyrażę. Tak jak wcześniej wspominałem. Jutro będzie dodane ładne logo, A wkrótce będzie taka duża ładna reklama w grafice. 

Opublikowano

Ja nigdy nie mialem nic przciwko skromnym reklamom itp. Ale tutaj pomyslalem ze jej autor to 10-latek. Z tym ze "bedzie sucho i goraca" to zes pojechal po bandzie :D

Opublikowano

Wiesz... Ja nie mowie ze to ci zagwarantuje wieksza ilosc graczy, ale nie bedzie przynajmniej odstraszala :)

Offtop: Przeczytaj PW

Opublikowano

Wiesz co... Jezeli jest to WesternMod to koniecznie dodaj do prezentacji jakies ssy przedstawiajace budynki, skaly itp. Proponuje dodac tam jakies tory kolejowe :)

Offtopic: @HyperGuild: Przeczytaj PW!!!

Opublikowano

@up Spam. Post zgloszony.

@top: Myslalem ze te tory to beda po prostu minecraftowe :D

Opublikowano

Możesz zareklamować gdzie chcesz! Po youtube , mpc , crafts**e , minecraf*.pl i inne! Tak samo na różnych listach. MCLISTA czy inne. Trzeba mieć dobry serwer aby przyciągnąć graczy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...