Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Erytheia.pl

Erytheia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedy forum i rejestracja? :D  IS drogi czy nie? ;d

Forum będzie kilkanaście godzin przed startem , rejstracja w piątek tj.09.01 o godzinie 15. Client bedzie napewno 4-5 godzin przed startem serwera na 2 hostingach. Co do IS tak jak wyżej , trudno to ocenic. Ale wszystkie przedmioty z IS można zdobyć w grze nie wydając ani grosza ;).

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Mało włożyliście od siebie w ten serwer z tego co tam widze to wierzchowce exportowane przez treena + pety które ja exportowałem kiedyś na potrzeby serwera alien2

33748387117269464751.png

Opublikowano

no tak ale wiesz tak na oko np sms 30zł to co mozesz kupic np ;D

Za sumę którą wymieniłeś możesz kupić dużo przedmiotów , przykładowo dostaniesz za to dobry pet + wierzchowiec.

Opublikowano

no to fajnie, za drogo ;d

tylko  że 10.01.15 startuje serwer pom**mt2  pewnie troche graczy tam bedzie zeby tu cos bylo tez ;d

Opublikowano

Prezentacja serwera moim zdaniem troszeczkę odstrasza. Chociażby ze względu na rozszerzone obrazki, nie wygląda to zbyt fajnie.

Natomiast do gustu przypadł mi system ulepszeń. Bronie wyglądają fajnie, chociaż wykonanie ich jest dosyć kiepskie.

Jak widzę na serwerze znajdziemy całkiem sporo nowych rzeczy, chociaż w umiarkowanej ilości. Dla fanów nowości w Metinie serwer powinien być ok.

Ogółem serwer na +, ale nie widzę zbyt wysokiej ilości graczy na starcie.

Tak czy inaczej, powodzenia! :)

Opublikowano

no to fajnie, za drogo ;d

tylko  że 10.01.15 startuje serwer pom**mt2  pewnie troche graczy tam bedzie zeby tu cos bylo tez ;d

Nie ma obowiązku kupowania przedmiotów , WSZYSTKO co jest w Item Shopie mozna zdobyć w grze nie wydając nic . ;)

Opublikowano

Serwer na pierwszy rzut oka wydaje się być dobrym serwerem, prezentacja także zachęca do gry.

Polecam oraz życzę powodzenia :P

Opublikowano

Serwer jak każdy inny nic ciekawego : ) .

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Fajna prezentacja, cieszy fakt braku 6/7 bonu. Serwer zapowiada się ciekawie, ja osobiście zawitam na starcie. Powodzenia.

Opublikowano

Pety z mojego serwera, hmm - co one tutaj robią? Nie ładnie tak. Serwer gotowiec, połączony z paru serwerów. Pozdrawiam :)

Teraz będzie kłotnia co kto komu zawinął.

Ale serio Michał ?? Te pety i wierzchowce są wszedzie udostepnione więc każdy kto by ruszył d*** mógł je mieć z Gógle ;x

Btw one nie są Twoje bo nie ty je zrobiłeś  :rolleyes:

Zawitam z kilkoma osobami na starcie:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Teraz będzie kłotnia co kto komu zawinął.

Ale serio Michał ?? Te pety i wierzchowce są wszedzie udostepnione więc każdy kto by ruszył d*** mógł je mieć z Gógle ;x

Btw one nie są Twoje bo nie ty je zrobiłeś  :rolleyes:

Zawitam z kilkoma osobami na starcie:)

Petów nie robił Michał lecz ja je exportowałem na potrzeby jego serwera poznaje to po małpce i ptaku i ostatnim pecie  ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że chwilkę postoi? 

Pewnie że postoi ;)

Petów nie robił Michał lecz ja je exportowałem na potrzeby jego serwera poznaje to po małpce i ptaku i ostatnim pecie   ;)

Ale nikt tutaj nie twierdzi , że nie  :D Te pety są ogólnie dostępne na forach metina np. epvp. Więc nie wiem w czym problem. Rozumiem , jeśli bym Ci je zabrał bezpośrednio z twojego clienta , ale jeśli są udostępnione to o co chodzi? ;p Btw. Dzięki za exportowanie ich , dzięki tobie ktoś je udostępnił i ludzie mogą z nich korzystać  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...