Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 300zł

Namegar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym karte graficzną do 300 zł która podejdzie pod mój komputer.
Procesor: 
Intel® Core i3-3225 CPU @ 3.3GHz (2 CPUs), ~3.3GHz
Płyta Główna :
HP Compaq Pro 6300 MT
Zasilacz:
HP Model: PS-4321-1HB 320W
jeżeli potrzeba jakieś informacji to napisze .

Uczeń
Opublikowano

Dlaczego mam wymeiniac zasilacz ? poprostu podaj mi karte pod ten zasilacz. . równie dobrze moge wymeinic calego kompa ..

bo jak podlaczysz karte to po jakims czasie albo zasilacz wyjebie albo ci caly komputer spali.

zreszta ma on bardzo malo mocy.

rob jak uwazasz

Opublikowano

Dołączam sie do pytania z tym ,że zamierzam kupic grafike r7 240 OC tą podkręconą tylko nwm czy to da mi lepsza wydajność z takim zestawem AMD A8 APU 6600K 4x.3.9Ghz 4gb ram ddr3 oraz radeon 8570d integra.

Np bf3 aktualnie 25fps na srednio niskich i czy jak wsadze taką karte to płynnie będzie działać na srednio wysokich?

Opublikowano

Dołączam sie do pytania z tym ,że zamierzam kupic grafike r7 240 OC tą podkręconą tylko nwm czy to da mi lepsza wydajność z takim zestawem AMD A8 APU 6600K 4x.3.9Ghz 4gb ram ddr3 oraz radeon 8570d integra.

Np bf3 aktualnie 25fps na srednio niskich i czy jak wsadze taką karte to płynnie będzie działać na srednio wysokich?

Nie ta karta z ddr3 jest gorsza od gt 9800 a r7 240 1gb ddr5 jest do niej porównywalna a gt 9800 to karta pod BFBC2 czyli że jak na niskich będzie płynnie to już sukces

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Może dało by rade dać max 350zł

Z taką ceną wyłapie coś lepszego?

Mi nie chodzi o max detale +full hd tylko ja gram na rozdzielczosci 1366x768 i mi by wystarczało 50fps na srednio wysokich.

Uczeń
Opublikowano

Wezme chyba r7 250 gddr5 tylko nwm czy zasilacz 500w da rade.

w d***e mamy te 500w jak marka to pewnie jakis chinczyk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...