Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na bony

mario122322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , szukam pewnego specjalnego hacka , ktory zmienia bony nie chodzi mi tu o tradycyjnego bsa tylko o cos takiego co jest znacznie szybsze i lepsze, bo przy tradycyjnym bs-ie trzeba czekac godziny a nawet czasami dni , zeby wbic jakies dobre SR czy UM . A wiec moje pytanie brzmi czy istnieje hack ktory pozwala na zmienianie bonow znacznie szybciej i efektowniej niz zwykly bs od padamaka ??

Opublikowano

Musisz ustawić odpowiednio czas BS'a + mieć 5 slotowego to wtedy będzie 5 itemków na raz mixował.

Znacznie to przyspieszy, oddzielnego programu do takich rzeczy chyba jeszcze nie ma. ;)

Opublikowano

Mam być może niesamowicie głupie pytanie.Czy to tyczy się PL? Bo szukam switchuś bota do pl i się nie poddaje z rok :D

Raczej tyczy się jakiegoś priva, BS'y nie są używane na PL'u - trzeba wydać mase hajsu na IS.

Opublikowano

Musisz ustawić odpowiednio czas BS'a + mieć 5 slotowego to wtedy będzie 5 itemków na raz mixował.

Znacznie to przyspieszy, oddzielnego programu do takich rzeczy chyba jeszcze nie ma. ;)

jak dobrze ustawione? na jaki czas? używam tego unpublished  :unsure:

u mnie działa tak że jak mam ustawiony na 2 sloty i zaczne mieszac naciskajac zeby mieszal w pierwszym slocie a nastepnie w drugim to miesza tylko ten pierwszy i jak dany bon wejdzie zaczyna tego drugiego, da sie jakos zrobic zeby mieszal je naraz? ;/

Opublikowano

Raczej tyczy się jakiegoś priva, BS'y nie są używane na PL'u - trzeba wydać mase hajsu na IS.

Nawet nie trzeba kasy na IS wydawać, po prostu sie zawsze czeka ileś tam czasu by znów użyć zmianki ( kilka minut ) dlatego używanie BS'a na PL'u nie ma sensu ;d

Opublikowano

Nawet nie trzeba kasy na IS wydawać, po prostu sie zawsze czeka ileś tam czasu by znów użyć zmianki ( kilka minut ) dlatego używanie BS'a na PL'u nie ma sensu ;d

Ja mogę czekać i cały dzień byle średnie zmienić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...