Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Promocja Intela

MackoG33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich,

Otóż mam pytanie dotyczące częściowo Wota, jak i procesorów. Ostatnio znalazłem taki link: http://newsletter.morele.net/Intel/2014_Q4/GameBundleQ4/index.html

Z ofertą Intela przy zakupie dowolnego procesora 4-tej generacji Intel Core i5 lub Intel i7 z serii K lub z serii X. Pakiet zawiera gry takie jak jakiś Grid Autosport, Movie Edit Touch 2 oraz najważniejsze w moim przypadku czyli bonusy do gry World of Tanks :)

I kontynuując moje pytanie.. chciałbym wiedzieć do kiedy jest ważna ofera. Zaznaczam, że niby pisze do wyczerpania zapasów, ale nie wiadomo czy w ogóle nie stara ta strona jest. Nie wiem, znalazłem ją przypadkiem czytając o procesorach, bo mam w planach kupno za kilka miesięcy.

Chciałbym się dowiedzieć do kiedy ta ofera trwa i czy w ogóle jeszcze istnieje. Po prostu chciałbym sie upewnić i dowiedzieć, czy kupować już czy poczekać chwile, a w tym problem, że nie wiem do kiedy i czy w ogóle to jeszcze jest. Jeśli coś nie zrozumiale napisałem, to przepraszam.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Opublikowano

Z tego co wiem ta promocja jest już nieaktualna. Był to kod na Jagodę 8.8.

Opublikowano

kod działa do 30.03.2015. Jak masz jt88 to rekompensata jest w goldzie :) Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...