Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Technik] _Piotr_

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o mnie:

Witajcie. Jestem Piotrek jak można się zorientować po nicku, mam 19 lat i jestem technikiem serwerów głosowych TeamSpeak. Aktualnie tworzę serwer dla MPCForum lecz na chwilę obecną nie ma odpowiedzi od nich czy zmieniamy coś czy nie więc jestem jakby w potrzasku ale pomóc komuś mogę w zrobieniu serwera i edytowaniu go pod względem technicznym jak i wizualnym. Aktualnie nie opuszczam ts'a mpc lecz po prostu czekam na odpowiedz od Administracji więc mam chwilkę aby coś ogarnąć. Powiem że nie interesuje mnie serwer pod klan ani nic takiego. Ma być serwer Publiczny minimum 512 slotów z licencją AAL nie crack. Myślę że opisałem już wszystko co jest związane z moją skromną osobą więc napisze co potrafię niżej.

Co potrafię:

- Zmiana portów jak i haseł query co mam w poradnikach

- Permissions już poznałem w 99.9%(Nie piszę że perfekt znam permissions bo pewnie coś jest co się "technikom TS" z tego forum nie sniło)

- Postawienie botów muzycznych na osobnym VPS
- Pomoc w dobraniu hostingu

- Zautomatyzowanie całego serwera poprzez bota mojego znajomego.

Kontakt:

- PW na MPCForum
- Tutaj pod tematem

- W profilu jest podane GaduGadu

Opublikowano

mam bota muzycznego puszczam muzyke na winamp wiesz moze jak dodać radio do winampa i zeby muzyka leciała na ts3 ? chodzi mi tylko czy umiesz dodać radio jakieś do winampa

Tutaj nie jest temat do tego co Ty piszesz tylko jest oferta.

Radio zazwyczaj ma taką opcje jak pobierasz "ściągnij na winamp"

Na PW możesz takie sprawy załatwić. Możesz wysłać w wiadomości prywatnej jakiego konkretnie radia chcesz słuchać.

Opublikowano

@Dk.

mam bota muzycznego puszczam muzyke na winamp wiesz moze jak dodać radio do winampa i zeby muzyka leciała na ts3 ? chodzi mi tylko czy umiesz dodać radio jakieś do winampa

Co to za problem wybrać stację radiową ściągnąć plik muzyczny na komputer i puścić? :P

Od takich pytań masz odpowiedni dział ;p

Co do autora tematu to napiszę coś od serca.

Nie POLECAM wejdzie rozwali wam ts'a, ściągnie wszystkich na swojego, to co napisał to kłamstwo, gg w jego profilu to tak naprawdę nie jego. Wchodzi na ts'a banuje ludzi obraża, kopiuje bazy danych rozsyła je wszędzie po całym mpcforum etc. xD

To wyżej to żarty, dla osób "kumatych"

@_Piotr_ chyba się nie obrazisz :D

Czytajcie spoiler niżej! :D

A teraz tak na poważnie POLECAM @_Piotr_"a" zna się na rzeczy, można z nim normalnie pogadać :).

Opublikowano

Polecam Pana Piotra , po samym profilu widać że koleś ogarnia . Polecam ! :)

Opublikowano

Polecam, doświadczony, ma do tego odpowiednie predyspozycje i sama ranga o czymś świadczy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A więc teraz oferuje też instalacje muzycznych bocików na VPS'ie + pomogę wybrać VPS'a pod serwer TS3 jak i pod bota muzycznego. wgrywam też poke boty itd.

Więcej informacji na PW. Nie dołączam do team od dziś tylko pracuje na zlecenia :)

Więc zapraszam do kontaktu na PW :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@_Piotr_ ;

Dzieki za poleconka  :)

Czekam na propozycje do serwerów  :)

Zawsze się idzie dogadać jeśli osoba do mnie pisząca ma troszkę w głowie.

Polecam pana "Pitera".

@Anty Warn; Zrobisz mi bota muzycznego? Nie chce mi się zgrywać muzy, a jak już chciałem to mi nie działa. ;c

//Pisz na GG: 53374832

Bardzo proszę, błagam :c

­

mca.png

RcoN - Użytkownik portalu MPCForum.pl

Jeżeli pomogłem zostaw

"Lubię To!"

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...