Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem

Andreased

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie mam gdzie tego napisać więc sorka że zaśmiecam wiem że was to nie interesuje ale prosze o pomoc. Od 3 miesiecy zbieralem pieniadze, roznie raz jak dostawalem do szkoly to nie kupywalem tylko zostawialem, co dostalem z urodzin czy od kogoś to chowałem aż uzbierałem 800zł. Kasa ta była trzymana na moim koncie bankowym, i  kiedy jechałem z matką do banku wypłacić bo jestem niepełnoletni i sam nie moge wypłaciłem te 800zł i schowałęm z kopertą do schowka. Pojechalem z nia do sklepu i wyszlem z auta pierwszy poszlem do sklepu a ta parszywa że tka nazwe K***A wzieła tą koperte i schowała, potem zaczełą pierodlic kiedy nie wiedzialem ze wziela ze jak kupie komputer bo te pieniadze mialy byc na czesci do pc przeznaczone to moge siedziec do 21 max, powiedzialem ze co ja kurwa dzieckiem jestem i powiedzialem ze takie limity to se może tej (cenzura) dawać chodzilo o siostre wdety i uderzyła mnie w głowe. Potem zauwazylem ze nie ma pieniedzy to powiedzialem oddawaj zlodzieju a ta nie reagowala. Po powrocie do domu jak prosilem o co kolwiek albo pytalem to nie odpowiadala wiec pomyslalem. Dobra kurwa wojna to wojna wiec nie odzywalem sie jak cos chciala nie robilem tego itd, to gdy wyszlem sie myc schowala mi telefon i pada do konsoli. Nastepny dzien kazala mi zas cos kurwa zrobic ale z nudów powiedzialem zrobie jak mi to oddasz oddala pada i telefon wiec zrobilem ale pieniedzy powiedziala ze nie odda. 2 dni temu zjebało się auto i tam wtrysk kosztuje 600zł to wziela z ojcem moja kase i kurwa wypierdolili na auto twierdza ze oddadza ale kurwa 8 stycznia kurier przyjezdza i jak ja kurwa mać mam zaplacic ale te jebane łby nie mają mózgu i kurwa jeszcze mysla ze nie wiem co oni kombinują. Poprostu mam dośc mam kurwa j*****e dośc chętnie bym kurwa wzioł nóż i zapierdolił się na ich widoku zostawiajac wiadomosc ze maja kurwa do konca zycia zalowac bo cale zycie bylem dla nich wyrzutkiem tanią siła roboczą, siostra dostala pod choinke tableta a ja kurwa nic bo stwierdzili ze 15 lat to juz wiek dorosly i mam se sam dawac rade. Prosilem o konsole to nie sam zarobilem 400zl i kupilem, prosilem to sluchawki to nie znow se zarobilem i kupilem ale ta mala pizda co zachce to ma. Chcialem ja kupic tableta tylko matka stwierdzila ze jak kupie to musze z mała pizda sie dzielić nim bo ona tez takie chciałą. Mam kurwa poprostu dośc nie mam sie komu wyżalić bo wszyscy mają na mnie wyjebane i mają kompletnie gdzieś.

Opublikowano

Jeśli nie troll to porozmawiaj z mamą o tym jak się czujesz, bo nie widzę innego wyjścia. Sęk leży w tym, że musisz umieć się dogadać, a co do problemu z siostrą to minie kilka lat, ona też za swoje oberwie, póki co ją olej. Może ty też coś będziesz kiedyś chciał od siostry? 

Opublikowano

Drogi Andreased, w tej sytuacji pozostaje tylko pomoc specjalisty. Nie wygrasz sprawy, poniewaz jesteś niepełnoletni i wszystko co twoje, to rodzice mają prawo to kontrolowac. A może po prostu chcą zrobić z Ciebie męża stanu, prawego obywatela, jakim był Nasz Rodak Jan Paweł II? Może nie dają pieniędzy, bo wolą Cię nauczyć gospodarowania nimi? Może siostry już nie da się uratować i mają tylko Ciebie do dobrego wychowania?

Opublikowano

Temat jest poważnie, a co do rozmowy  z nią to jest to niemożliwe bo i tak nie da choć bym wyprosił i tak juz wydali tą kase na auto co mam zrobić kurier przyjezdza co mam mu powiedziec ze pojebani rodzice wzieli pieniadze i wydali ;c

Opublikowano

@T heSandraZyniak 800zł ;) zajebali a nie. 600 zł na auto a 200 pewnie dla jego siostry XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <3

Szczerze... gdyby resztę tych pieniędzy dali twojej siostrze to bym tego tak nie zostawił. Najpierw bym pogadał z rodzicami dlaczego tak robią i tak dalej? Może masz same pały w szkole czy coś :P wtedy to się nie dziw że tak robią :D Pamiętaj że dla rodziców szkoła jest najważniejsza, może twoja siostra sie lepiej uczy czy coś :DxD Jak to nie podziała a uczysz się np dobrze 3/4/5 to możesz sobie pozwolić na bunt xD ale jak jedziesz na 1/2 to GG EASY.

EDIT:

to jak przyjeżdża to co? powiedz twojej mamie że ma zapłacić i koniec. Ona się bd tłumaczyć kurierowi nie TY. a jak cię poprosi to po prostu zrób zrób jej wstyd przy kurierze że no sory matka mi hajs zajebala itd xD:D

Opublikowano

ja to nazywam patologią

nic nie zrobisz, za takie cos bym zajebal wprost z portfela, w koncu ona zrobila to tobie i nic z tego sobie nie zrobila

bierz przyklad z rodzicow i im zajeb hajs

­

Opublikowano

hahahaahah xD akurat w tym to nic nie ma pocieszającego bo ty o tym nie wiedziałeś. A weź teraz odkładasz parę miesięcy pieniądze i ci tutaj matka/siostra (nie wiem do końca kto ci zajebał xD ) zajebała kase i co? xD to już przerasta cebulactwo xD

Uwierz niektórzy mają gorzej... xD (chyba) xD nie spotkałem się jeszcze z takimi przypadkami. ;( Ale co ci mogę powiedzieć to , to że zawsze się dogadasz nawet z największym debilem. Tylko trzeba jakoś podejść. Nie wiem hm.. z bani ? partyzanta ? ew. buła kołowrotek i wtedy mówisz że prosze oddac. xD

Opublikowano

Przecież dostałeś na urodziny, dostawałeś do szkoły to twoja wina oni tylko wzięli tego czego ty nie chciałeś

........

Kiedyś się będziesz z tego śmiał jak ja. Albo raz jak jechaliśmy autem i jak była gazetka z TESCO włożona w kogoś bramę kolo domu to ojciec kazał mi wypierdalać z auta i kazał gazetkę zajebac. Albo jak na jakiejś imprezie to kazał chodzić i dlugopisy zapierdalac hahahahahaah

Albo jeszcze kiedyś jak z kościoła wracaliśmy 6 osobowhm aucie a mam 3 braci a ja namlodszy i szedla bogata ciocia to kazał mi wysiadać i na nogach zapierdalac hahahaha

Opublikowano

344031420479393915171.jpg

Tak serio to podlej dom benzyną i spal ich żywcem za to że zajebali ci 800zł

6jnc40.gif

Opublikowano

Ja tam bym wyszedl z domu i nie wracal, poszedl do kogos. Jezeli to konto jest na Ciebie to w tym momencie zje*ales totalnie, bo pieniadze mizesz wyplacac sam. Mam 16 lat, ale nie mam karty do bankomatu i jak chce wyplacic kase ide do banku i babka bez problemow mi wyplaca. Zawsze mozesz powynosic jakies rzeczy z domu i u kogos przechowac, powiesz skoro oni za Twoja kase naprawiaja samochod, to Ty mozesz za ich tez cos robic.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...