Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LOGOWANIE PSD

janko1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czyszczę pc i mam psd logowania, nie chce kasować bo komuś się może przydać :x (tak ogólnie dodałem to by dostać kilka % off więc jeżeli można ściągnie mi ktoś ? :D)

screen

tak wiem tło nie pasuje :D

730291420471764819556.png

download

http://www.speedyshare.com/H8NjA/LOGOWANIE.rar

skan

https://www.virustotal.com/pl/file/0a8841071e64c6ac3125d90d3b979e6e769ad1fbfeb68b9692eacad6d71fb955/analysis/1420478145/

hejt mode on xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Coś mi tutaj Jemilem zalatuje, nie sądzisz?

Chyba,że strasznie podobne.

strasznie podobne, podoba mi się taki styl :D oraz jest tu element z jego darmowego psd  :ninja:

Opublikowano

Weź tutaj dorzuć jakieś zielone tło i będzie najlepsze PSD na forum :)

to jest psd więc każdy se może zmienić raz dwa :D ja zbytnio już czasu nie mam więc sry ;p

Opublikowano

Weź tutaj dorzuć jakieś zielone tło i będzie najlepsze PSD na forum :)

Moje lepsze xD Nie no żartuje :) Bardzo ładnie to wygląda. Jedyny błąd, jaki widzę, to nie wyrównanie tekstów (np "nazwa" jest niewyśrodkowana) no i słaba czytelność buttonów :)

Opublikowano

Takie se buttony do dupy i styl napisów nie potrzebnie ma ten cien - sprawa to efekt jakby nie przylegało do obrazu, możliwe że pozmieniam trochę te buttony i dorzucę coś siebie bo miałem co prawda kodować to co jemilo kiedyś dał (tyria) ale to mi bardziej pasuje kolorystycznie do interface-u który posiadam.

Dzięki.

Opublikowano

Moje lepsze xD Nie no żartuje :) Bardzo ładnie to wygląda. Jedyny błąd, jaki widzę, to nie wyrównanie tekstów (np "nazwa" jest niewyśrodkowana) no i słaba czytelność buttonów :)

Był bym głupcem gdybym miał porównywać coś mojego do twoich prac :P dzięki za info, nie zauważyłem... -.-xD

Opublikowano

Dziwnie znajome.. Używałeś logowania z TyriaMt2 ?

górny element jest z tej pracy :P

Opublikowano

Ładne, szkoda że są prawie same PSD dostępne, a nikt nie chce tego publicznie oskryptować. Sam bym to zrobił, ale nie umiem >.<

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Ładne, szkoda że są prawie same PSD dostępne, a nikt nie chce tego publicznie oskryptować. Sam bym to zrobił, ale nie umiem >.<

Jest kilka ładnych zakodowanych :P np od Wrednej, wystarczy wpisać w google, a jeżeli nie umiesz kodować to tylko podmieniaj grafikę :D

Opublikowano

Praca fajna jak sobie dobrze przypominam orginalna "nazwa" to miało być Verides xD i tez dlatego teraz Nazwa jest krzywo ale to jednak nie dla mojego serwera za dużo Stylu Jemilo :-P

Opublikowano

Przyciski i tło okropne, reszta spoko

tak wiem, nie miałem czasu na poszukanie lepszego :P łatwo idzie zmienić więc lajt :P

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...