Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekran gaśnie

ButlaTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od paru dni podczas grania w CS:GO i nie tylko , gram sobie i nagle monitor gasnie rusze myszka niekiedy zaskoczy , a niekiedy zatnie sie i musze resetowac komputer, dodam jescze ze gdy go uruchomie ponownie nie moge nic klikac na pulpicie . I niekiedy zmienia sie roździelczosc 

Opublikowano

Temperatury były chyba ok, napiszcie jakis program to dodoam wyniki ;). Dodam ze jest ok wszystko i np wylacze monitor przychodze za jkies 30 min i jest juz brak sygnalu i tylko reset pomaga ;/

Opublikowano

Usuń sterowniki karty graficznej i zainstaluj najnowsze oprogramowanie ze strony producenta . Sprawdź czy masz aktualne pozostałe sterowniki programem slimdrivers .

rmoiyq.png

Opublikowano

Może coś z monitorem? Jeśli masz możliwość, to sprawdź na innym monitorze

Jeśli nadal jest tak samo, to spróbuj użyć innej karty graficznej lub użyć zintegrowanej, jeśli masz taką w płycie głównej

Ten problem dotyczny tylko tej gry? Czy może w jeszcze innych grach, przeglądarce, systemie?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

monitor jest mam nowy , sprawdzałem na starym jest to samo. We wszystkich grach fifa14, mortal kombat no csgo  , lol no wszedzie. I jesli np wylacze monitor i przyjde za pare minut to musz wlaczyc monitor i chwile ruszać myszka i wtedy zaskoczy ale jest zmieniona rozdzialka na najmniejsza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...