Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy istnieje serwer minecraft na którym nigdy nie zmieniają mapy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze mnie to dobija jak gram sobie na serwerze i nagle kończę na parę lat, chce wrócić np. po 2-3 latach i bum nowa mapa.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Zawsze mnie to dobija jak gram sobie na serwerze i nagle kończę na parę lat, chce wrócić np. po 2-3 latach i bum nowa mapa.

Po 2-3 latach zmienia się wersja mc na tyle mocno że trzeba generować nową mapę. No chyba że teraz znajdziesz jakiś serwer beta który działa od tamtego czasu -.-

Opublikowano

Wiem o tym wszystkim, nie znalazłem żadnego serwera takiego ale mógłby taki być który np. miałby x światów z poprzednich edycji otwartych do expolatacji, to by było piękne.

Miałem serwer i miał się całkiem dobrze ale mapa się fixowała i padł, teraz nie bardzo mi się chce go budować od nowa.

po co mam rb własny serwer jak mg grać u kogoś, dlatego zadaje pytanie czy istnieje taki serwer, bo jak nie to nawet nie bd zaczynał tylko pogram na singlu.

tryby, ehh.. powinien być jeden o nazwie "exploruj".

Po 2-3 latach zmienia się wersja mc na tyle mocno że trzeba generować nową mapę. No chyba że teraz znajdziesz jakiś serwer beta który działa od tamtego czasu -.-

Jeżeli takich rzeczy wymagasz... Zrób sobie sam swój własny serwer lub buduj na singlu...

Ręce opadają 

Przykro mi nie ma takiego serwera bo czasy sie zmieniaja sa nowe tryby i minecraft sie zmienia

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Pewnie jeśli wyjdzie jakiś serwer na starszej wersji wtedy może i będzie ciągle ta sama mapa bo sam system gry nie będize wymagał robienia nowej. Akurat widzę że każdy wracać chce do starych czasów już nawet 1.2.5 czy jakoś tak ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...