Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje aktualnego folderu hshield metin2.pl +pytanie

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,grałem dziś rano wbijam teraz i nie idzie włączyć,bo aktualizacja hsielda była a mi padł limit w necie i bede mial 10 stycznia dopiero,potrzebuje recznie wgrac caly folder hshield,tylko aktualny .. ;] W zamian daje +y .

Druga sprawa zakładałem temat jakiś czas temu o blasku bo jutro dropia przez 4 godziny i chcialbym wydropic najwiecej , a mam 35 lvl z bojem i jako takim eq.. buffa nie bede odpalal bo nie ma potrzeby , Renifer da 1.5k i 10 % obrazen + grzaniec ..  Dam rade jakos..  rozmyslam nad 3 spotem w swiatyni .. bo jest spory i latwo wybijam spota...

Albo na bo.. tyle ze z bo ciutr trudniej bo trzeba wiecej latac.. 2 godziny bede dropil z rekawica.. czy moze przejsc sie na ezo obok atlantydy ?

Opublikowano

Druga sprawa zakładałem temat jakiś czas temu o blasku bo jutro dropia przez 4 godziny i chcialbym wydropic najwiecej , a mam 35 lvl z bojem i jako takim eq.. buffa nie bede odpalal bo nie ma potrzeby , Renifer da 1.5k i 10 % obrazen + grzaniec ..  Dam rade jakos..  rozmyslam nad 3 spotem w swiatyni .. bo jest spory i latwo wybijam spota...

Albo na bo.. tyle ze z bo ciutr trudniej bo trzeba wiecej latac.. 2 godziny bede dropil z rekawica.. czy moze przejsc sie na ezo obok atlantydy ?

Najlepszym miejscem będzie światynia, ale jeżeli chcesz to możesz sprawdzić jeszcze średni loch małp.

PS: Masz 2x Drop ?

Opublikowano

Dzięki za wrzute,zaraz sciagne i sprawdze czy dziala juz dalem + . mam lape ze szkaty na 2 h.. bo tyle gdzies bede chyba dropil tylko . bo na bo to trzeba latac i nie za szybko sie ubija a w swiatyni pare dni temu dropilem skarpetki to spota na lajcie biore.

Opublikowano

Zrobie w ten sposób,że pójdę na 30 minut do świątyni i zobacze jak dropie,na kolejne pójdę na bo , a na kolejne do lochu małp i zostanie mi jeszcze 2 h dropu wiec bede wiedzial gdzie sie wybrac, i akurat zaloze lape na 2 h , dzieki wielkie ;}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...