Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

itemhost.hol.es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to za tą cenę dyski są za małe, nie widzę nigdzie informacji o ochronie przed DDoS'ami/DoS'ami, osobiście firmy nie znam, polecam Ci poszukać czegoś ciekawszego, ja osobiście polecam hosteam ew. net-speak ponieważ od nich biorą maszyny.

Opublikowano

Zal administrator hostingu napisal mi ze mozna kupic serwer vps TYLKO za PayPal.... Jpr a o klijentach co nie maja konta bankowego to nie pomysla... Pozatym czesto pada im serwer ftp i maszyna z serwerami (tlumacza sie ze wymieniaja dyski). (Jeszcze raz sorry za Polski ale pisze to z telefonu)

Kto zna hosting w ktorym tanio kupie sobie smieciowego vpsa pod ts3? Za SMS oczyswiscie :)

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@PolskiRiko

Jeżeli chcesz "Śmieciowego" za sms to możesz kupić na:

http://mintshost.pl/

Dlatego, że tam wysyłając sms np, za 30 zł otrzymasz te 30 zł na konto nie tak jak na net-speak 30 zł wysyłasz dostajesz ok 13 (nie wiem nie pamiętam dokładnie) :)

I ceny nie są wygórowane np, jeżeli kupisz VPS kwartalnie masz dużo taniej, support jest dobry lecz maszyny nie są tak dobrze zabezpieczone przed atakami jak na hosteam/net-speak.

@1361622928-U485574.pngCounter126 Hosteam nie mają płatności sms z tego co mi wiadomo ;p.

Opublikowano

Szuam serwera vps pod ts3 co myslicie o ofercie itemhostu? http://itemhost.hol.es/Przyznam ze nawet tanio. (Sorry za polskie znaki)

- Darmowa domena z hostinger.pl

- Brak danych firmy

- Krzak!!! Krzakk!!

-----> Pozdrawiam i radze uciekać

@ Oferta

Net-Speak.pl

Svoice.pl

Hosteam.pl

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Yyyyy, dobra mam już jakiegoś serwera ts na net-speak.pl I chciałbym kupić do tego Music BOT'a ale jak spojrzałem na cenę music bota za sms w net speak to aż pi**** z krzesła, dacie jakaś tania stronkę za sms gdzie mogę se kupić Music BOT ale nie za 18 zl bo to przesada

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Yyyyy, dobra mam już jakiegoś serwera ts na net-speak.pl I chciałbym kupić do tego Music BOT'a ale jak spojrzałem na cenę music bota za sms w net speak to aż pi**** z krzesła, dacie jakaś tania stronkę za sms gdzie mogę se kupić Music BOT ale nie za 18 zl bo to przesada

https://gametris.com/pl/order/5/TS3-MusicBot
zapoznaj się, możesz też poprosić kogoś z forum za hostowanie bot'a za opłatą;p.
Opublikowano

Żadne net speak itp.Własny VPS tylko i wyłącznie.Masz swoje raz na zawsze.

Net-Speak ma 2 oferty vps kolego ..

Wiec pierw zobacz oferte i potem wypisuj komentarze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...