Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup karty graficznej.

Atomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Od zawsze w moim komputerze była karta graficzna zintegrowana Intel Q45/Q43 Express Chipset. Nie używałem komputera do gier, tylko głównie do pracy. Ostatnio postanowiłem zakupić do mojego komputera kartę graficzną Gigabyte Radeon R7 250X 2GB DDR5 lecz pojawiają się nie pewności.

Moja płyta główna to:

22284142045854321073.jpg

PCI-E x16 mam, lecz problem jest taki, że nie mam żadnych wolnych przewodów. Z tego co się orientuję, to do karty graficznej jest właśnie potrzebny kabelek, który zostanie do niej podłączony. U mnie w komputerze wszystkie są do czegoś podłączone. Czy zostanie do tej karty własnie dołączony kabel i gdzie go bym miał podłączyć?
I ostatnie pytanie, dosyć ogólne - czy w ogóle warto kupować tą kartę i czy będzie w pełni współgrała z moją płytą główną?
Z Góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.  :)

Dodaje również zdjęcie zasilacza:

iwtecg0z86nj.jpg

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

wspolgrac bedzie, r7 250 nie  potrzebuje odzielnego zasilania

Tutaj jest link do tej karty:

http://gigabyte.strefamarek.allegro.pl/gigabyte-radeon-r7-250x-oc-2gb-ddr5.html

Czyli wszystko będzie bez problemu i nie trzeba podłączać żadnych przewodów tak? :)

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

r7 250 bys podlaczyl, r7 250x juz ma dodatkowa wtyczke 6 pinowa

zreszta zasilacz bym wymienil imo, skoro nic nie mozna z niego odczytac to pewnie przystosowany do sprzetu jaki kupiles, moze nie uciagnac i tak niewymagajacej r7 250

­

Opublikowano

r7 250 bys podlaczyl, r7 250x juz ma dodatkowa wtyczke 6 pinowa

zreszta zasilacz bym wymienil imo, skoro nic nie mozna z niego odczytac to pewnie przystosowany do sprzetu jaki kupiles, moze nie uciagnac i tak niewymagajacej r7 250

Okej dzięki.

A mógłbyś może polecić jakąś kartę graficzną, którą by zasilacz uciągnął, ale byłaby również dobra? :)

76561198009257917.png

Opublikowano

nie, nie moge, bo zasilacz to niewiadomo co

ok 320 w, nie wkladaj tutaj nic

A zasilacz jakiś, który by utrzymał tą kartę, ale nie jest jakiejś kosmicznej ceny? :) Coś do 200zł najlepiej.

76561198009257917.png

Opublikowano

corsair vs 450/antec vp 500

Okej, chyba zakupię tego Corsair vs 450. Czy On będzie pasował to mojej płyty głównej i nie będzie też problemów?

76561198009257917.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...